Όσο κάνει ότι δεν βλέπει, θα κάνουν ότι θέλουν…  (vids, pic)

Όσο κάνει ότι δεν βλέπει, θα κάνουν ότι θέλουν… (vids, pic)

Ένα ακόμη βράδυ… εξυγίανσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο του Μάνταλου και του Μπαλτάκου. Με την ευθύνη να βαραίνει πλέον αποκλειστικά την ΟΥΕΦΑ του Τσέφεριν που ξέρει αλλά δεν ασχολείται…

Νέοι κανονισμοί από χθες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέναλτι, λένε, του Τζούρισιτς γιατί έπεσε μέσα και η παράβαση συνεχίστηκε καθόλη την διάρκεια της πορείας του παίκτη του Παναθηναϊκού. Μάλλον το… μπέρδεψαν με τον κανονισμό που λέει πως αν υπάρχει παρατεταμένη παράβαση όπως όταν ένας παίκτης τραβάει από την φανέλα τον αντίπαλο αλλά αυτός συνεχίζει την πορεία του και πέσει μέσα στην περιοχή τελικά τότε είναι πέναλτι. Εδώ η παράβαση ήταν ξεκάθαρα έξω από την περιοχή, το μαρκάρισμα και η ανατροπή του παίκτη έχει ξεκινήσει και τελειώσει έξω από την περιοχή.

Αλλά είπαμε, νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο του Μάνταλου και του Μπαλτάκου. Όπως ο… πυροβολισμός στο πρώτο πέναλτι του Κώτσιρα. Ούτε κουβέντα βεβαίως για το VAR. Διακοσμητικό στην Τρίπολη, διακοσμητικό και στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου το γκολ του Ατρομήτου στο 77 ακυρώθηκε ως οφσάιντ σύμφωνα με την γραμμή που έβγαλε ο Παπαπέτρου που ήταν στο VAR ενώ ούτε αυτός ούτε ο βοηθός είδαν πως στο πέναλτι του Μάνταλου είχε προηγηθεί χέρι του Ζίνι που άλλαξε την πορεία της μπάλας και την συνέχεια της φάσης.

Διαβάστε επίσης: Και τώρα το «συνεργείο» της Νέας Φιλαδέλφειας πάει ταξιδάκι στα Γιάννενα για το ΠΑΣ-Ολυμπιακός (vids)

Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο μπορεί να πει κανείς. Ναι, συμβαίνουν, απλά για αυτό τον λόγο υπάρχει το VAR. Και αν συνεχίσουν να συμβαίνουν και με το VAR τότε υπάρχει πρόβλημα. Γιατί δείχνουν ξεκάθαρα τι ακριβώς συμβαίνει στο ποδόσφαιρο μας. Στο οποίο δεν υπάρχει πλέον Αρχιδιαιτητής και η ΕΠΟ όχι απλά δεν αγχώνεται αλλά ακυρώνει την μια σύσκεψη μετά την άλλη στην οποία θα συζητηθεί το θέμα του νέου προέδρου της ΚΕΔ.

Και να είμαστε καλά, να ζήσουμε να τους θυμόμαστε ένα πράγμα. Τι θα γίνει από εδώ και στο εξής; Ήδη πήραμε μια γεύση από την… αποθέωση των «ειδικών» και των ανθρώπων της ΚΕΔ για τις διαιτησίες σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια. Και την Κυριακή στα Γιάννενα θα είναι ο Παπαδόπουλος στο VAR και την Δευτέρα στο Ηράκλειο στο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ ο Διαμαντόπουλος στο χορτάρι για ένα ακόμη ματς των κιτρινόμαυρων. Και η ζωή θα συνεχιστεί στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ όπου η διαιτησία είναι στα χέρια του Μάνταλου και των συνεργατών του.

Τι μπορεί πραγματικά να αλλάξει; Μόνο αν η ΟΥΕΦΑ ασχοληθεί δραστικά και άμεσα μπορεί να υπάρξει ξανά μια κανονικότητα στο πρωτάθλημα. Αλλά βλέπετε εσείς καμία διάθεση από την ΟΥΕΦΑ του Τσέφεριν και του Θεοδωρίδη που είναι Νο2 να ασχοληθούν ουσιαστικά με τα δεδομένα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια ολιστική μελέτη που έγινε κουρελόχαρτο στα χέρια του Μπαλτάκου και μια ακόμη σύσκεψη πρόσφατα με τον Πρωθυπουργό για «να είχαμε να λέγαμε». Και από εκεί πάνε και οι άλλοι. «Σιγά μην ασχοληθούμε μαζί σας» ένα πράγμα από την ΟΥΕΦΑ που βλέπει αλλά κάνει ότι δεν βλέπει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ