Όλα τα λάθη του Μπενουά Μπαστιάν στη Σερβία – Δεν ήταν μόνο η αποβολή του Ντόι – Τα έκανε μαντάρα ο Γάλλος (vid)

Όλα τα λάθη του Μπενουά Μπαστιάν στη Σερβία – Δεν ήταν μόνο η αποβολή του Ντόι – Τα έκανε μαντάρα ο Γάλλος (vid)

Ο Μπενουά Μπαστιάν για δεύτερη φορά στη Σερβία έκανε μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό. Με αποδείξεις…

Το διαβάσαμε και αυτό: δεν πρέπει να μιλάει λέει ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία του Μπενουά Μπαστιάν στο ματς με τη Μπάτσκα Τόπολα. Και δεν πρέπει να μιλάει διότι προηγήθηκε με 2-0 άρα θα έπρεπε να κάνει τα… κουμάντα του για να φύγει από τη Σερβία με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πόσο λογικό είναι αυτό; Όσο λογικό είναι οτιδήποτε στην Ελλάδα και ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Ο Μπαστιάν δεν είναι χθεσινός διαιτητής. Και στον Ολυμπιακό την έχει ξανακάνει, μάλιστα επί Σερβικού εδάφους σε εκείνο το περίφημο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (3-1) και την αστεία αποβολή του Γιαν Μπενζιά που άφησε τους Ερυθρόλευκους με 10 από το 58΄. Το βράδυ της Πέμπτης η απόφαση του να αποβάλει τον Ανδρέα Ντόι τον εκθέτει σαν διαιτητή. Λες και δεν ξέρει τους κανονισμούς.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με τον Μιλουτίνοφ και οι σωματοφύλακες

Δεν ήταν όμως μονάχα η αποβολή. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο βίντεο που θα ακολουθεί. Και θα καταλάβετε καλύτερα και τα υπόλοιπα. Για το σύνολο της διαιτησίας του Γάλλου σε μια βραδιά που ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα εξασφάλιζε από τώρα την τρίτη θέση του ομίλου αλλά θα έπιανε και τη Φράιμπουργκ στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ