Για αυτό που συμβαίνει εδώ και έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό Β΄ θα μιλήσει επιτέλους κάποιος από την ΚΕΔ (vids, pics)

Για αυτό που συμβαίνει εδώ και έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό Β΄ θα μιλήσει επιτέλους κάποιος από την ΚΕΔ (vids, pics)

Δεν είναι μια, ούτε δύο, ούτε τρεις. Οι περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός Β' έχει βιώσει την αδικία από την περασμένη σεζόν μέχρι και σήμερα είναι πάρα πολλές, μη μπορώντας κανείς πλέον να μιλήσει για μια απλή σύμπτωση.

Το πρώτο ματς που έδωσε ομάδα του Ολυμπιακού, έπειτα από την απόφαση των διαιτητών για αποχή, ήταν αυτό της Β’ ομάδας κόντρα στην Παναχαϊκή το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Τελικό αποτέλεσμα; 1-1 ωστόσο κανείς σήμερα δεν μπορεί να μιλήσει για ένα ματς στο οποίο είδαμε 50αρισια διαιτησία. Ο λόγος; Η προκλητική διαιτησία του διαιτητή Μπακογιάννη σε όλο το δεύτερο μέρος και ενώ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν μπροστά  σκορ (τυχαίο θα μου πεις).

Διαβάστε επίσης: Σοβαρή εξέλιξη με Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό

Πιο συγκεκριμένα ο άρχων της αναμέτρησης πρώτα έδωσε πέναλτι υπέρ της Παναχαϊκής στο 77’ που το έπιασε ο γκολκίπερ Παπαδούδης και στη συνέχεια έκλεισε τα… μάτια σε φάουλ πάνω στον Μπα σε μια φάση από την οποία προήλθε το 1-1 των γηπεδούχων.

Μέσα σε όλα αυτά; Η αποβολή του γενικού αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Μανιάτη, αλλά και η απίθανη ανοχή που έδειξε ο ρέφερι Μπακογιάννης προς το «σκληρό» παιχνίδι των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα κανένας παίκτης της Παναχαϊκής να μην παρατηρηθεί με κάρτα.

Ωστόσο οι παραπάνω σκηνές που βίωσε η ομάδα του Ολυμπιακού Β΄χθες το απόγευμα στην Πάτρα δεν είναι (δυστυχώς) κάτι πρωτόγνωρο για την ίδια. Βλέπετε εδώ και περίπου ένα χρόνο οι ερυθρόλευκοι έρχονται αντιμέτωποι με εχθρικές διαιτησίες  με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνεχώς στο ίδιο έργο θεατές.

Και εξηγούμαστε…

03 Δεκεμβρίου 2022: Γέλασε ο κόσμος στο Αιγάλεω με το γκολ που ακυρώθηκε στον Ολυμπιακό 

Το ημερολόγιο έδειχνε 3 Δεκεμβρίου του 2022, όταν ο Ολυμπιακός Β’ δοκιμαζόταν στο Αιγάλεω κόντρα στην τοπική ομάδα για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Σε ένα ματς που κάλλιστα οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν πάρει την νίκη αν δεν υπήρχε μία απίθανη διαιτητική απόφαση προς το τέλος του αγώνα.

Στο 78′ συγκεκριμένα ο Αλγκασίμ Μπα σκόραρε εμφανώς καλυπτόμενος από την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο Β’ βοηθός υπέδειξε οφσάιντ και στέρησε από την ομάδα του Γιάννη Οκκά το προβάδισμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας 

19 Δεκεμβρίου 2023: Τα… όργια στο «Ελ Πάσο»

Καλλιθέα και Ολυμπιακός Β’ διασταύρωναν τα ξίφη τους για την 7η αγωνιστική της Superleague 2. Ωστόσο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης «στιγματίστηκε» από τα τραγικά λάθη των διαιτητών. Τα όσα έγιναν στην Καλλιθέα εκείνο το απόγευμα της Δευτέρας, είναι πραγματικά αδιανόητα.

Αρχικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Κυνηγόπουλου ο οποίος είναι σε εμφανή θέση οφσάιντ. Σε μία φάση που δεν χρειάζεται ούτε ριπλέι για να το καταλάβεις. Και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ήρθε ένα ακόμη μεγαλύτερο έγκλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά έφτασε στην ισοφάριση με ένα αυτογκόλ της Καλλιθέας, το οποίο ακυρώθηκε για… χέρι παίκτη του Ολυμπιακού Β’. Μόνο που το χέρι το έχει κάνει ο αμυντικός της Καλλιθέας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Απίθανα πράγματα και ακατανόητες αποφάσεις από διαιτητή και επόπτες.

Όπως είναι φυσικό κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσε να υπάρξει δεύτερο ημίχρονο.

07 Ιανουαρίου 2023: Η αποβολή «φάντασμα» του Κωστή και το -10

Στη συνέχεια την «σκυτάλη» πήρε στις 7 Ιανουαρίου του 2023 ο ρέφερι Αριστείδη Βάτσιος, ο οποίος στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και την Κηφισιά αποφάσισε να εφεύρει αποβολή  στον Κωστή στο 23′, αφήνοντας έτσι στους ερυθρόλευκους με δέκα παίκτες.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να δίνει εντολή να συνεχιστεί το ματς όταν ηρέμησε η κατάσταση.

Ωστόσο έπειτα από αυτό κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ως ένδειξη διαμαρτυρίας να μην βγαίνουν από τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του ματς.

Μάλιστα τότε η Κηφισιά είχε… αδειάσει Μπένετ και Βάτσιο ζητώντας την επανάληψη του ματς, χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα. 

Αντίθετα η Superleague 2 αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό Β’ με ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να ξεκινήσει την φετινή της προσπάθεια από το -10.

26 Νοεμβρίου 2023: Αίσχη στον Ρέντη από το συνεργείο του Γιαννάκη

Στο ίδιο έργο θεατές η ομάδα του Ολυμπιακού Β’ και στις 26 Νοεμβρίου. Μια ματιά στο βίντεο της φάσης που δεν δόθηκε πέναλτι στους ερυθρόλευκους στο ματς με την Καλαμάτα τα λέει όλα.

Με ξεκάθαρο οπτικό πεδίο για τον διαιτητή Βλάχο (Ανατολικής Αττικής). Δεν είδε όμως ο άνθρωπος. Συμβαίνουν αυτά… Μόνο που συμβαίνουν σταθερά με τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα που είναι εννέα ματς αήττητη και με τη μαγκιά της εξαφάνισε το -10 πολύ γρήγορα, μην επιτρέποντας στα καλόπαιδα να συνεχίσουν να ελπίζουν σε υποβιβασμό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ