«Αδειασε» Μπένετ και Βάτσιο η Κηφισιά: «Επανάληψη του παιχνιδιού, χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα»

«Αδειασε» Μπένετ και Βάτσιο η Κηφισιά: «Επανάληψη του παιχνιδιού, χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα»

Η Κηφισιά άδειασε τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ και τον ρέφερι της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό B', ζητώντας την επανάληψη του παιχνιδιού, χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα.

Την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β΄, που διεκόπη μετά την απόφαση του Αριστείδη Βάτσιου να αποβάλλει τον Κωστή σε μια φάση που δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση κόκκινη κάρτα, ζητάει η Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων μάλιστα στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι το παιχνίδι θα πρέπει να συνεχιστεί χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ζητά την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’ δίχως αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί θεωρεί πως οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες».

Διαβάστε επίσης: Η αποβολή που «είδε» ο Βάτσιος «τινάζοντας» το παιχνίδι στον Ρέντη! (vids)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πιστή στην πάγια θέση της για τήρηση του fair play, η ΠΑΕ Κηφισιά ζητά την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’ δίχως αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί θεωρεί πως οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Παρά το γεγονός πως οι τρεις βαθμοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μείζονος σημασίας στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε τη φετινή σεζόν για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου, ως σύλλογος παραμένουμε πάντα ξεκάθαροι σε ζητήματα που αφορούν το “ευ αγωνίζεσθαι” και το καλό του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης, κ. Αριστείδη Βάτσιο, και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Κηφισιά ουδέποτε πήρε θέση ή επιχείρησε την αξιολόγηση οποιουδήποτε αξιωματούχου διαιτησίας, αλλά αναγνωρίζοντας παράλληλα την αναταραχή που προκλήθηκε και σεβόμενη απόλυτα το μέγεθος της ομάδας του Ολυμπιακού, θεωρεί πως η αξιολόγησή του συγκεκριμένου διαιτητή έγκειται στα αρμόδια θεσμικά όργανα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ