Το… μεγάλο μαγείρεμα: Η ΚΕΔ διαρρέει ότι δεν βρίσκει ξένους διαιτητές για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Το… μεγάλο μαγείρεμα: Η ΚΕΔ διαρρέει ότι δεν βρίσκει ξένους διαιτητές για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Πρόκληση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας λίγο πριν την επιστροφή στη δράση της Super League

Προ ημερών σε συνέντευξη του, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος -που φυσικά δεν έχει καμιά αρμοδιότητα να ασχολείται με τους διαιτητές της Super League, αλλά που όλοι ξέρουν ότι εκείνος κινεί τα νήματα- πέταξε μια… βόμβα από εκείνες που μάλλον θέλουν τον χρόνο τους για να «σκάσουν»: «Η αλήθεια είναι πως παρατηρείται μια δυσκολία στην έλευση τον Ιανουάριο ξένων διαιτητών για διάφορους λόγους.

Από τους αγώνες των πρωταθλημάτων στις χώρες τους, μέχρι τις διακοπές πολλών, είτε τραυματισμών οπότε θα έλεγα τι θα λέγατε για τετράδα Ελλήνων στο γήπεδο με ξένο στο VAR; Νομίζω πως πρέπει να δώσουμε επιτέλους ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες» είπε.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» με τον Αλαφούζο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού: Οργή στα social media για την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (pics) – Τα δύο πρώτα trends στο «X»

Και όπως φαίνεται δεν σταματά εκεί. Γιατί; Διότι σήμερα διαδοχικά ρεπορτάζ με αφετηρία την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας φτιάχνουν κλίμα προς αυτή την κατεύθυνση με θέα στην αναμέτρηση ΟλυμπιακόςΑΕΚ που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιανουαρίου, στο «κεκλεισμένων των θυρών» γήπεδο Καραϊσκάκη.

«Μοιράζουν» δεξιά και αριστερά πως έχουν συγκεντρώσει ήδη τέσσερα «όχι» από ξένες Ομοσπονδίες που δεν είναι πρόθυμες να στείλουν διαιτητές τους στην Ελλάδα για αυτό το παιχνίδι. Και όλα αυτά δύο ημέρες πριν από την συνάντηση που θα έχουν οι έλληνες διαιτητές με τον αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Υπουργό, Γιάννη Βρούτση.

Θυμίζουμε ότι με βάση την συμφωνία που υπάρχει από την αρχή (και αυτού) του πρωταθλήματος όλα τα ντέρμπι θα πρέπει να γίνουν με ξένους διαιτητές στο γήπεδο αλλά και ξένους διαιτητές στην αίθουσα του VAR. Συμπτωματικά τα «όχι» και το… πρόβλημα προκύπτει ξανά πριν από ένα εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ (έγινε και στον πρώτο γύρο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο).

Προφανώς το «έλληνες διαιτητές» σε αυτή την περίπτωση μοιάζει με κακόγουστο αστείο. Γιατί η ΚΕΔ όμως αποφασίζει να «δυναμιτίσει» με αυτόν τον τρόπο το «κλίμα» σε μια τόσο ιδιαίτερη συγκυρία και μάλιστα με τρόπο «υπόγειο»; Αυτό το γνωρίζει μόνο η ίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ