Αποκάλυψη: Μετά τον Γκραβιγιόν, ο Τερίμ μιλάει και για Σαμέτ Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό – Ποιος είναι ο 29χρονος διεθνής Τούρκος στόπερ

Αποκάλυψη: Μετά τον Γκραβιγιόν, ο Τερίμ μιλάει και για Σαμέτ Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό – Ποιος είναι ο 29χρονος διεθνής Τούρκος στόπερ

Ο 29χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός της Φενέρμπαχτσε ο δεύτερος στόπερ που προσπαθεί να πάρει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό, μετά τον Γκραβιγιόν.

Στόπερ από την Τουρκία θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Και αυτό είναι ξεκάθαρο και αποφασισμένο από τον Φατίχ Τερίμ. Ο οποίος είναι ο μόνος που έχει λόγο και άποψη για τις επιλογές που θα γίνουν.

Από to10.gr ενημερωθήκατε πριν από λίγες ημέρες αναφορικά με το έντονο ενδιαφέρον των Πράσινων για τον Αντριου Γκραβιγιόν. Και τις συζητήσεις με την Αντάνα Ντεμιρσπόρ γαι την απόκτηση του Γάλλου στόπερ. Σήμερα, αποκαλύπτουμε και τον δεύτερο παίκτη που θέλει ο «Imparator». Τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο 29χρονος (13/03/1994) κεντρικός αμυντικός της Φενέρμπαχτσε, συμπατριώτης του νέου προπονητή των Πράσινων, είναι ο δεύτερος παίκτης που έχει στη λίστα του ο Τερίμ για να ενισχύση την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Και όπως και στην περίπτωση του Γκραβιγιόν, έτσι και σε αυτή του Σαμέτ Ακαϊντίν, οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, με πρωταγωνιστή τον Τερίμ, αλλά και τον… Ατσούν Ιλιτσαλί. Ο Mr Survivor φαίνεται ότι έχει ενεργοποιηθεί ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην ενίσχυσή του, κυρίως με τις επαφές του στο τουρκικό ποδόσφαιρο, αλλά και ανοίγοντας πόρτες στους Πράσινους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σαμέτ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Φενέρ δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, είτε δανεικό είτε με μεταγραφή. Καθώς φέτος δεν έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του Ισμαΐλ Καρτάλ. Επιπλέον, ο Τερίμ γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή, καθώς εκτός των άλλων, υπήρξε και παίκτης της αγαπημένης ομάδας του, της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, ενώ παράλληλα είναι και εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Τουρκίας.

Η Φενέρ απέκτησε πέρυσι τον Ιανουάριο τον 29χρονο στόπερ. Πλήρωσε στην ομάδα από τα Αδανα 3.7 εκατ. ευρώ και στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Τούρκος στόπερ ήταν αναντικατάστατο κομμάτι της 11άδας, έχοντας συνολικά 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όλες ως βασικός! Φέτος, ωστόσο, η άφιξη των Ροντρίγκο Μπεκάο και κυρώς του Τζικού, έχει ελαττώσει τις συμμετοχές του. Με τον Σαμέτ Ακαϊντίν να έχει συνολικά 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Και να είναι ο 4ος στόπερ στην εσωτερική ιεραρχία της Φενέρ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι τον Μάιο, ο στόπερ που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, έγινε πρωταγωνιστής σε ένα τρελό περιστατικόσ την Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με σκορ 3-1 (18/05) της Τράμπζονσπορ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Τουρκίας, αλλά δύο ημέρες αργότερα (20/05), υπήρξαν καταγγελίες. Ο Σαμέτ Ακαϊντίν, έφτυσε τον Τρεζεγκέ, όταν αυτός πανηγύριζε το γκολ της Τραμπζονσπόρ. Ο σύλλογος της Τραπεζούντας έκανε λόγο για «αηδιαστική κίνηση», και κατήγγειλε τον παίκτη τόσο την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας, όσο και την FIFA, καλώντας τους να λάβουν θέση για το περιστατικό και να τον τιμωρήσουν. Κάτι που δεν συνέβη…

Για την ιστορία, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό. Κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα κληθεί να αποφασίσει μεταξύ των δύο. Του Γκραβιγιόν και του Σαμέτ Ακαϊντίν. Εκτός κι αν κάνει την έκπληξη και αποκτήσει και τους δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ