Ποδόσφαιρο αλά… Ελληνικά: Τη Δευτέρα στο απόσπασμα, την Πέμπτη «ήρωες» (vids)

Ποδόσφαιρο αλά… Ελληνικά: Τη Δευτέρα στο απόσπασμα, την Πέμπτη «ήρωες» (vids)

Χρειάστηκαν 11 γκολ και δύο μικρά θαύματα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για να υπενθυμίσουν πως…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο «νυν» κάτοχος του Europa League. Ένας προπονητής του υψηλότερου επιπέδου που η παρουσία του και μόνο στα μέρη μας, δημιουργεί την προσδοκία αναβάθμισης του προϊόντος. Και όμως την Δευτέρα το πρωί ο καλός Βάσκος, βρέθηκε… κρεμασμένος στα μανταλάκια μιας και κάθε «πικραμένος» έσπευσε να τον βαφτίσει… κομπογιαννίτη. Μεγάλη η γκάφα του λέει να παίξει με δύο φορ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής ever για τον ΠΑΟΚ. Κάποιος που το όνομα του θα μνημονεύεται για πολλά-πολλά χρόνια μιας στα δικά του χέρια ο Δικέφαλος του Βορρά περνά τις πιο «παραγωγικές» ημέρες της Ιστορίας του. Και όμως αυτό δεν εμπόδισε κάποιους την Δευτέρα, όχι μόνο να τον κριτικάρουν αλλά να φτάσουν ως το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ για να του ζητήσουν τα ρέστα. Διότι πως… τόλμησε να χάσει από τον Άρη;

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου στο «10»: «Να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση, η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στα χέρια του μια ομάδα, για την οποία δεν διάλεξε ούτε έναν ποδοσφαιριστή. Για την οποία προφανώς δεν ευθύνεται για όσα προηγήθηκαν. Η παρέμβαση του, η έστω η αύρα του έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να την βάλει ξανά στις ράγες. Αρχές Φλεβάρη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός νόμιζες ότι τελείωσε την χρονιά του μήνες πριν το κανονικό. Σήμερα έμαθε ότι μέσα Απρίλη θα παίξει για κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν: Για ένα εισιτήριο σε ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ είναι φέτος τα πάντα όλα. Προπονητής, τεχνικός διευθυντής (που δεν υπάρχει), υποχρεωμένος να εμφανίσει ως ανταγωνιστικό ένα σύνολο που ουδεμία σχέση έχει η χρηματιστηριακή αξία του με τα αντίστοιχα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του έχει βάλει παραπάνω από 110 γκολ και έχει στη βιτρίνα της νέα παιδιά, Έλληνες, όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης. Με τη σειρά της σήμερα έμαθε ότι απέναντι στην Μπριζ θα αναζητήσει και εκείνη ένα εισιτήριο για εκεί που δεν έφτασε ποτέ. Ως τους ημιτελικούς μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τη Δευτέρα τέτοια ώρα ο Μεντιλίμπαρ ήταν κάποιος που πιάστηκε στη φάκα του Τερίμ και ο Λουτσέσκου ξανά… Ρουμάνος. Σήμερα είναι και οι δύο «Στρατηγοί». Τι να κάνουν όμως που έτσι δυστυχώς είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το «κοινό» που εκπαιδεύουν όλοι εκείνοι που παριστάνοντας τους επαγγελματίες δημοσιογράφους στάζουν δηλητήριο για ένα… κλικ και για έναν παραπάνω follower στα social media.

Ποδόσφαιρο αλά… Ελληνικά; Δυστυχώς. Έλα όμως που καμιά φορά φτάνουν 11 γκολ και δύο μικρά θαύματα στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν όλους αυτούς τους φοβερούς και τρομερούς γνώστες της δεκάρας να καταπιούν τη γλώσσα τους. Μάλλον δεν θα είναι viral σε Ισραήλ και Κροατία. Αλλιώς κάτι θα είχαν γράψει για τα εγκλήματα του Ρόμπι Κιν και του Σεργκέι Γιακίροβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ