Τα πρώτα ματς δείχνουν το δρόμο

Τα πρώτα ματς δείχνουν το δρόμο

Επαναληπτικοί στο γ’ προκριματικό του Champions League, άρα αφορμή για στοίχημα.

Αναφορικά με τις πιθανότητες των ελληνικών ομάδων να προχωρήσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που ήδη συμμετέχουν, μιλήσαμε χθες. Σήμερα, παραμονή 15Αύγουστου, υπενθυμίζουμε σε όλους ότι υπάρχει ποδόσφαιρο και μαζί με αυτό και λόγοι να στοιχηματίσουμε.

Και θα επιλέξουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια.
Ντιναμό Κιέβου – Σλάβια Πράγας (1-1).
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Καραμπάχ (1-0).
Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ (2-3).
ΑΕΚ – Σέλτικ (1-1)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αστάνα (2-0)
Βιντεότον – Μάλμε (1-1)
Φενερμπαχτσέ – Μπενφίκα (0-1)
Σκεντίγια – Σάλτσμπουργκ (0-3).
Σπαρτάκ Τρνάβα – Ερυθρός Αστέρας (1-1).
Άγιαξ – Σταντάρ Λιέγης (2-2)

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα σκορ των πρώτων αγώνων, ελάχιστες ομάδες μπορούν να αισθανθούν άνεση απόψε. Ίσως μόνο η Σάλτσμπουργκ, ενδεχομένως και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Γι’ αυτό και τις αφήνουμε απ’ έξω για να δώσουμε βάση στις ελληνικές.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Μόσχα έναντι της Σπαρτάκ. Είχε κερδίσει 3-2 στην Τούμπα. Δεν ξεχνιέται η ευκολία με την οποία έβαλαν δύο γκολ οι Μοσχοβίτες. Δεν ξεχνιέται ούτε η ευκολία με την οποία δέχτηκαν τρία γκολ αμέσως μετά! Οπότε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης σε συνδυασμό με τα παραπάνω, οδηγούν στο ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ, ίσως και στο Over 2,5.

ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ μπορούμε να περιμένουμε και στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνοι, η Σέλτικ δεν είναι το μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ούτε η ανασταλτικά πιο ισχυρή ομάδα του κόσμου. Το 1-1 της Γλασκώβης την αναγκάζει να επιτίθεται, σταδιακά ολοένα και περισσότερο. Η ΑΕΚ θα κάνει μεγάλο λάθος αν αμύνεται μαζικά όπως στη Σκωτία, γιατί αν μείνει πίσω από το ξεκίνημα το πιο πιθανό είναι να παραβιαστεί η εστία της. Από την άλλη, δεν θα θεωρήσουμε έκπληξη αν βρει και αυτή δίχτυα είτε σε αντεπιθέσεις είτε με οργανωμένες ενέργειες.

Πολλές τελικές προσπάθειες ολοκληρώνει σε κάθε του παιχνίδι ο Άγιαξ. Και η Σταντάρ Λιέγης είναι αναγκασμένη να κυνηγά σκορ. Πιθανό το Over σε αυτό το παιχνίδι.

Αντίθετα δεν περιμένουμε πολύ μεγάλο σκορ στο παιχνίδι της Βιντεότον με τη Μάλμε. Οι Ούγγροι βρήκαν δίχτυα στη Σουηδία στο μοναδική εντός εστίας τελική τους προσπάθεια. Το πολύ λοιπόν μέχρι 2-3 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ