Το μπέρδεμα με Οριουέλα…

Το μπέρδεμα με Οριουέλα…

Ποιους φωτογραφίζει η ανακοίνωση και γιατί εξαφανίστηκε ο Αργεντινός.

Η μεταγραφή του Ματίας Οριουέλα στον Απόλλωνα Σμύρνης εξελίχθηκε σε σήριαλ με happy end αλλά η ανακοίνωση της απόκτησης του άφηνε σπόντες. «Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλωνας, εξαφανίστηκε για εικοσιτέσσερις ώρες από το ξενοδοχείο, άλλα τελικά υπέγραψε στην ομάδα μας κόντρα στη θέληση «αρπακτικών» που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών».

Τι συνέβη και ποιον εννοεί;

Το όλο θέμα σχετίζεται με ατζέντηδες φυσικά. Άλλος μάνατζερ τον πρότεινε και ήρθε μαζί του στην Αθήνα και άλλος τον υπέγραψε! Ο Αργεντινός αμυντικός είχε συμβόλαιο συνεργασίας με γνωστό γραφείο της χώρας του, που στο παρελθόν έχει φέρει στην Ελλάδα τον Ρινάλντι. Ωστόσο, κάποιοι πήγαν να κλέψουν τον παίκτη για να καρπωθούν την προμήθεια και εκεί δημιουργήθηκε το όλο ζήτημα.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να μην δέχεται πιέσεις από τους εκπροσώπους που πήγαν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, εξαφανίστηκε μετακομίζοντας σε άλλο ξενοδοχείο. Ο νόμιμος εκπρόσωπος του έσπευσε να έρθει στην Αθήνα για να δώσει λύση και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Τέλος καλά, όλα καλά… Όχι όμως και για εκείνους που πήγαν να χωθούν στην δουλειά και σίγουρα δεν θα ξαναπλησιάσουν προς Ριζούπολη μεριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ