Τι συμβαίνει με τον Σκίμπε και γιατί ο (εθνικός) πάγκος πάει… Βορρά

Τι συμβαίνει με τον Σκίμπε και γιατί ο (εθνικός) πάγκος πάει… Βορρά

Τρίζει η καρέκλα του Μίκαελ Σκίμπε και ο Αγγελος Αναστασιάδης παραμονεύει στη γωνία - Τα επόμενα ματς της εθνικής στο Nations League θα φέρουν και τις αποφάσεις.

Πέρσι τέτοια εποχή ο Βαγγέλης Γραμμένος έπαιρνε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και το πήγαινε βόλτα να ξεσκάσει (να συνεδριάσει έστω) στη Θεσσαλονίκη, και στο ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη. Πέρσι τέτοια εποχή η Ομοσπονδία έκανε γνωστό επίσης ότι «Καραϊσκάκη τέλος» ως έδρα προκρίνοντας τη Τούμπα ως το νέο σπίτι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τι δεν έχει παίξει ακόμη εκεί η Εθνική;

Ήθελε πάρα πολύ ο πρόεδρος, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα έπειτα από τα περσινά ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν μπόρεσε τέλος πάντων να καταστεί εφικτό. Ποιος ξέρει; Αν ηρεμήσουν τα πράγματα μπορεί κάποια στιγμή να γίνει και αυτό. Και να γίνει μαζί και κάτι ακόμη: Να προκύψει στην εθνική μας ομάδα και προπονητής που τον πάγκο της Τούμπας θα ξέρει να τον εκτιμήσει.

Τρίζει η καρέκλα του Σκίμπε, προκύπτει λοιπόν και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να δούμε τον Άγγελο Αναστασιάδη να μιλά για τα παλικάρια του έχοντας πλέον… λόγους εθνικούς και πατριωτικούς για τέτοιες υπερβάσεις. Ο Χαλίφης του Βορρά θα αποφασίσει. Ο Νότος δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό σε αυτό το επίπεδο. Εκείνος διάλεξε άλλες… ειδικές κατηγορίες όπου κρατά τον πρώτο λόγο. Θα έρθει ξένος διαιτητής για παράδειγμα στο ντέρμπι της Κυριακής; Αυτή είναι ερώτηση που ο Νότος έχει απαντήσεις. Στην εθνική τις αποφάσεις θα τις πάρει άλλος. Και μιας και ο Άγγελος μπορεί να έκλεισε τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται μην έχουμε τελικά εκπλήξεις! Τα επόμενα ματς της εθνικής στο Nations League θα φέρουν και τις αποφάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ