Στον Ολυμπιακό οι παρατηρητές τα βλέπουν όλα…

Στον Ολυμπιακό οι παρατηρητές τα βλέπουν όλα…

Στις άλλες ομάδες όμως, κάτι παθαίνουν τα ματάκια τους. Τι αναφέρει στην έκθεση του ο παρατηρητής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο στο πρωτάθλημα της Super League.

Τα φαλτσοσφυρίγματα έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και ο Μέλο Περέιρα φέρνει Φινλανδό διαιτητή για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Την ίδια ώρα, διαιτητές και παρατηρητές της Λίγκας δεν βλέπουν τίποτα με εξαίρεση αυτούς που ορίζονται στους αγώνες του Ολυμπιακού που τα γράφουν στις εκθέσεις τους, όλα, υπερβάλλοντας εαυτόν μάλιστα.

Ο στόχος είναι ένας, οι «ερυθρόλευκοι» να τιμωρηθούν με πρόστιμα ώστε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, οι ποινές να διπλασιαστούν και στο τέλος όταν το πρωτάθλημα θα έχει μπει στην τελική του ευθεία, να τιμωρηθούν με αποκλεισμό της έδρας τους.

Όλη η Ελλάδα είδε πρόσφατα την άσεμνη χειρονομία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ, στον αγώνα του ΠΑΟΚ, στο Ηράκλειο. Όλη; Μην είστε σίγουροι. Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν την είδε. Ο παρατηρητής αγώνα της Super League, επίσης, δεν την είδε. Ποιος ξέρει, μπορεί να είχε το μυαλό του στους υπόλοιπους πανηγυρισμούς των παικτών του ΠΑΟΚ ή στην αντίδραση των φιλάθλων του ΟΦΗ. Αυτή την έγραψε κανονικά…

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της συμπρωτεύουσας, κινδυνεύει με μία αγωνιστική αφού ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν είχε μυωπία και κάνοντας χρήση του βίντεο, άσκησε δίωξη στον Πασχαλάκη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια, τα ίδια. Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, το Σάββατο (15/6), κατά την έξοδο των διαιτητών από τα αποδυτήρια στο β’ ημίχρονο, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης Βασίλης Δημητριάδης τα… ψέλνει στον διαιτητή Άγγελο Ευαγγέλου που ούτε τον αποβάλει, ούτε γράφει τίποτα στο φύλλο αγώνα. Εδώ, ούτε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επενέβη.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού όμως, με τον Αστέρα Τρίπολης, ο παρατηρητής αγώνα της Super League (η οποία δεν ανακοινώνει τα ονόματα τους), έβλεπε… καλά. Υπερβολικά καλά, μάλιστα και έγραψε για «είσοδο τεσσάρων οπαδών στον περιβάλλοντα χώρο, μακριά από το κόρνερ, για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες της ομάδας την επίτευξη τέρματος. Απομακρύνθηκαν από τους υπεύθυνους ασφαλείας, χωρίς καμία συνέπεια» όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στην έκθεση.

Την ώρα λοιπόν, που δεν υπάρχει λέξη για τις απρεπείς συμπεριφορές του Πασχαλάκη και του Δημητριάδη, υπάρχει με το «νι και με το σίγμα», η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού για να πανηγυρίσουν το νικητήριο τέρμα κόντρα στους Αρκάδες, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί με πρόστιμο – σκάνδαλο

Αυτό θα πει εξυγίανση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ