Silver alert για Δουβίκα

Silver alert για Δουβίκα

Ο… πολυδιαφημισμένος πιτσιρικάς του Αστέρα ξεκίνησε πολύ άσχημα μια ελπιδοφόρα σεζόν.

Προβληματισμένοι είναι στην Τρίπολη με την… εξαφάνιση του Τάσου Δουβίκα. Μέχρι το ματς κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης, χρέωναν τις κακές του εμφανίσεις στις τρεις ολιγόλεπτες (57 λεπτά συνολικά) συμμετοχές του στο πρωτάθλημα. Κόντρα στον Απόλλων όμως αγωνίστηκε σε όλο τα ματς και ήταν αρνητικός.

Στον Αστέρα δεν το κρύβουν ότι επενδύουν πάνω του και σκοπεύουν να τον πουλήσουν ακριβά. Το καλοκαίρι όσες ξένες ομάδες χτυπούσαν την πόρτα τους ρωτώντας για την τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων, μάθαιναν ότι ο 19χρονος επιθετικός θα παραχωρηθεί για δυο εκατομμύρια ευρώ!

Όλη την περσινή σεζόν ο Δουβίκας διάβαζε πάρα πολλά δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και τους σκάουτ που πηγαίνουν στην Τρίπολη να τον παρακολουθήσουν. Ολη αυτή η ιστορία έχει γυρίσει μπούμεραγκ. Το παιδί δεν… την είδε όπως αρκετοί άλλοι συνομήλικοι του σε ανάλογες περιπτώσεις αλλά αγχώθηκε υπερβολικά. Θέλει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει να κάνει το βήμα παραπάνω αλλά από το υπερβολικό άγχος σκάει.

Κάπως έτσι εξηγείται και η φοβερή χαμένη ευκαιρία κόντρα στην Χιμπέρνιαν που στέρησε από τον Αστέρα την πρόκριση. Το χειρότερο είναι ότι οι Αρκάδες ήθελαν να του δώσουν ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής και δεν απέκτησαν άλλο επιθετικό. Την δεδομένη χρονική στιγμή έχουν μόνο έναν στράικερ τον Μανιά αφού ο Δουβικάς είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα αν δεν αποβάλει το άγχος του… Γεγονός που μπορεί να τους κοστίσει και βαθμολογικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ