Το κρίμα είναι ότι δεν τον πίστεψαν ούτε στο 0-1

Το κρίμα είναι ότι δεν τον πίστεψαν ούτε στο 0-1

Μετά το Τσέλσι – Βίντι, το Μίλαν – Ολυμπιακός ήταν το ματς με το μεγαλύτερο τζίρο.

Πολύ δύσκολο ήταν για τους φίλους του Ολυμπιακού το χθεσινό βράδυ. Είδαν νέα πρόσωπα στην 11άδα, τα ευχαριστήθηκαν να αποδίδουν μια χαρά για 70 λεπτά και στο τέλος η ομάδα τους ηττήθηκε με 3-1 από μία Μίλαν που κάθε άλλο παρά τρομάζει σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο.

Από νωρίς το πρωί πάντως, το στοιχηματικό κοινό και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είχε δείξει την προτίμησή του. Η κεντρική ελληνική εταιρεία είχε ρίξει τον άσο στο 1,37 από το 1,45. Και το κορυφαίο βρετανικό ανταλλακτήριο τον προσέφερε στο 1,41! Το ίδιο και η μεγάλη πλειονότητα των στοιχηματικών εταιρειών.

Κι όμως οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο ανταπεξέρχονταν στις απαιτήσεις του αγώνα, τον έλεγχαν κιόλας. Πήραν και προβάδισμα με ένα πανέμορφο γκολ. Κι όμως, ούτε τότε πείστηκε το στοιχηματικό κοινό για να τους δώσει ποντάρισμα. Έληξε το ημίχρονο και οι Πειραιώτες λογίζονταν ακόμα ως αουτσάιντερ! Κι ας προηγούνταν.

Κατά τη γνώμη του …καμμένου, αυτό είναι το κρίμα. Όχι τόσο η ήττα, αλλά ο τρόπος που τον υπολογίζουν στην Ευρώπη. Πρέπει να ξαναβρεί ο Ολυμπιακός το χαρακτήρα του. Δεν γίνεται μια ομάδα με τεράστια εμπειρία δύο δεκαετιών στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων να τυγχάνει αυτής της αγνόησης των δυνατοτήτων της. Παιχνίδι είναι το στοίχημα, αλλά βασίζεται σε αριθμούς και αυτοί λένε πολλά.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός ήταν Θρύλος και ο χρόνος κυλούσε υπέρ του. Από το 55’ και μετά οι τιμές πήραν επιτέλους την κλίση που περιμέναμε. Έδιναν δειλά – δειλά φαβορί την ομάδα του Μαρτίνς. Και δευτερόλεπτα πριν δεχτεί το πρώτο γκολ η απόδοσή της για νίκη είχε κατεβεί από το 2,00 ενώ αυτή της επικράτησης της Μίλαν είχε πλησιάσει στο 4,00. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Το 1-1 έγινε 2-1 και οι τιμές έχασαν εντελώς το μέτρο και την αξία τους.

Μετά την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Βίντι (περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ μάζεψε), το Μίλαν – Ολυμπιακός έκανε το μεγαλύτερο τζίρο. Στο 1,5 εκατομμύριο έφτασε το ποντάρισμα αμέσως μετά τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Το 71% περίμενε άσο, το 19% ισοπαλία και οι υπόλοιποι διπλό.

Πολύ μεγάλα ποσά και στα γκολ. Πάνω από μισό εκατομμύριο έλαβε πάνω του under / over 2,5 και το 3,5 ξεπέρασε τις 350.000 ευρώ!

Όσο για τον ΠΑΟΚ, όπως σας είχαμε προϊδεάσει, η αρχική απόδοση του διπλού έπεσε. Το 2,60 έγινε γρήγορα 1,40 και αυτό 1,06 με τη διαμόρφωση του 0-2. Στο 0-3 είδαμε το σημείο στο 1,01 και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το στοιχηματικό παιχνίδι και στο Live. Το γκολ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ήταν απλά αφορμή για να ανεβούν κατά κάποια εκατοστά οι αποδόσεις, ώστε να σπεύσουν κάποιοι να ποντάρουν στο ένα και τίποτα και να ανεβάσουν τη μπάνκα στα 300.000 ευρώ.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο άσος είχε προσελκύσει το 33% του κεφαλαίου, το διπλό το περίμενε το 35% και την ισοπαλία τα υπόλοιπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ