Διορθώσεις σε Τρίπολη και Νέα Σμύρνη

Διορθώσεις σε Τρίπολη και Νέα Σμύρνη

Άλλαξαν οι αποδόσεις στα Πανιώνιος – Άρης και Αστέρας – Παναθηναϊκός.

Επιστροφή στη δράση του ελληνικού πρωταθλήματος με τρία ματς γεμάτα ενδιαφέρον. Ας τα δούμε με σειρά ανάλογη με την ώρα έναρξής τους.

Στις 18.15 ξεκινά το ματς του Πανιωνίου με τον Άρη. Αρχικά οι «κυανέρυθροι» είχαν χριστεί φαβορί στο 2,35 και οι «κίτρινοι» μεγάλο αουτσάιντερ του 3,00. Πλέον, αμφότερες οι ομάδες έχουν την ίδια τιμή, το 2,6. Λογικότατη μας φαίνεται η διαφορά. Δεν μοιάζει τόσο με πτώση όσο με διόρθωση.

Εμάς όσο οι αποδόσεις του Χ και του διπλού παραμένουν πάνω από το 2,5, μας ενδιαφέρουν. Συγχρόνως μας αρέσει και το 1,95 των 2-3 γκολ.

Πάμε παρακάτω. Αγρίνιο. Οριακή έγινε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με το Λεβαδειακό. Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται και ο Δέλλας και ο Μάντζιος. Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απομάκρυνσή τους σε περίπτωση μη επιθυμητού αποτελέσματος.

Ποντάρεται ο Παναιτωλικός. Ο άσος από το 1,90 έπεσε στο 1,85. Αυτή η ελαφριά τάση μας βρίσκει σύμφωνους επίσης. Οι Βοιωτοί έχουν βάλει ένα γκολ όλο κι όλο σε πέντε αγωνιστικές. Αν παραβιαστεί η εστία τους, δύσκολα θα αντιδράσουν.

Πάμε και στην Τρίπολη. Μας έκανε εντύπωση η πρώτη ανάγνωση των υπολογισμών των στοιχηματικών εταιρειών. Φαβορί του 2,25 ο Αστέρας της μίας νίκης στο πρωτάθλημα και αουτσάιντερ του 3,05 ο απόλυτος Παναθηναϊκός. Μάλλον πολλοί θεώρησαν «ευκαιρία» αυτό το σετ και έπεσαν πάνω στο διπλό και την ισοπαλία. Γι’ αυτό οι Αρκάδες ανέβηκαν στο 2,30 και οι «πράσινοι» έπεσαν στο 2,9. Η αίσθησή μας είναι ότι και εδώ πρόκειται για διόρθωση και όχι για θεαματική πτώση που δηλώνει καθαρά σημείο.

Μια πρόταση και για το παιχνίδι αυτό; ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ. Ο Αστέρας θα πιέσει όσο δεν πάει, την ώρα που η επίθεση του ΠΑΟ δεν έχει ανακοπεί από καμία άμυνα.

Ας δούμε και κάτι από την Ευρώπη τώρα. Στη Γερμανία η Σάλκε πήρε ψυχολογία από το 1-0 επί της Μάιντζ και ακόμα περισσότερο από τη νίκη με το ίδιο σκορ στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ για το Champions League. Οι «βασιλικοί μπλε» παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη και το να …τριτώσει το καλό τους είναι μονόδρομος. Ακόμα και στο Ντίσελντορφ, όπου δίνουν τοπικό ντέρμπι με τη νεοφώτιστη και αμυντικογενή Φορτούνα.

Από την Πρέμιερ Λιγκ κρατάμε μόνο τη Μπέρνλι. Προέρχεται από δύο νίκες, τις πρώτες της στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για να απομακρυνθεί πολύ από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίπαλός της η Χάντερσφιλντ, η ομάδα με τις πέντε ήττες και τις δύο ισοπαλίες σε 7 αγωνιστικές και με τα μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό της.

Και από την αγγλική Τσάμπιονσιπ παίρνουμε τον άσο της Σουόνσι, των Ουαλών με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Διεκδικούν την άνοδο και έχουν δεχτεί μόνο 6 γκολ σε 11 αγωνιστικές. Φιλοξενούν την ουραγό Ίπσουιτς, το σύνολο με τη χειρότερη επίθεση (8 γκολ).

Δεν ανοιγόμαστε περισσότερο. Οι σημερινοί αγώνες δεν είναι για πολλά πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ