Ποτέ ξανά απόφαση νύχτα από την Εφέσεων

Ποτέ ξανά απόφαση νύχτα από την Εφέσεων

Η ατάκα που έγραψε ιστορία από τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ μετά την εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ.

Ο νομικός του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας αλλά και οι δικηγόροι της ΑΕΚ, είχε φύγει από την αίθουσα της ΕΠΟ, διαφορετικά θα μιλάγαμε για το troll της χρονιάς.

«Δράστης» ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Γεράσιμος Διονυσάτος, ο οποίος στο τέλος της εκδίκασης της έφεσης της Ένωσης, για την ποινή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της έφεσης του Λουτσέσκου για την τιμωρία του με αφορμή τις δηλώσεις περί Χίτλερ, ρωτήθηκε από εκπροσώπους των ΜΜΕ, πότε θα βγάλει απόφαση για την «Ένωση».

Αφού απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αυτή να βγει αυθημερόν, όπως και (δεν) έγινε, πέταξε το… καρφί του. «Η απόφαση πάντως, θα βγει μέρα και όχι νύχτα» και στη συνέχεια σοβαρεύτηκε και είπε ότι θέλει να δει όλα τα στοιχεία. Κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση το πιο πιθανό είναι να βγει από την Δευτέρα (22/12) κι έπειτα.

Τουλάχιστον με τον νέο πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής δεν θα επαναληφθούν… μεταμεσονύχτιες αποφάσεις όπως αυτή του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Αν δεν επαναληφθούν και οι… γραμματικές διατυπώσεις και οι αποφάσεις σκάνδαλο, που είχε εφεύρει ο τότε πρόεδρος της Επιτροπής, ρίχνοντας τον «δικέφαλο» στα μαλακά, τότε θα είναι ένα βήμα προς την πραγματική εξυγίανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ