Από τη Ριζούπολη στην Κρήτη

Από τη Ριζούπολη στην Κρήτη

Πρωτάθλημα Ελλάδας και διεθνή με διαδικτυακές ενδείξεις και νέες εκτιμήσεις.

Το Νο 1 σημείο της χθεσινής (στοιχηματικά κάκιστης) ημέρας ήταν το διπλό της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και το τονίσαμε όπως έπρεπε.

Συγχρόνως η τάση της αγοράς είχε απόλυτο δίκιο στη Λάρισα με τη νίκη της Λαμίας, καθώς και στα Γιάννενα με το εντυπωσιακό τρίποντο του Παναιτωλικού. Αντίθετα, είχε άδικο στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Παναθηναϊκός που ξανά ανέβηκε η απόδοσή του, νίκησε τον Πανιώνιο. Εμείς προλάβαμε το κακό υπενθυμίζοντας ότι οι παίκτες του στοιχήματος κόντραραν τους «πράσινους» και σε προηγούμενα παιχνίδια και στο τέλος αποδείχθηκε ότι κακώς έπραξαν.

Πάμε στα σημερινά τώρα. Ψάχνουμε το σημείο της ημέρας και θεωρούμε πως είναι το διπλό στο Γεντί Κουλέ. Όχι, ο Ολυμπιακός δεν είναι το απόλυτο φόβητρο, όπως ήταν στο πρόσφατο παρελθόν. Όμως, ο ΟΦΗ σε αγωνιστικό επίπεδο δεν έχει καμία σχέση με το σύλλογο που διέπρεπε σε Ελλάδα και αγωνιζίταν στην Ευρώπη προ πολλών ετών. Δύο ισοπαλίες σε 6 αγωνιστικές έχει. Στα υπόλοιπα ματς έχασε. Ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη. Επίσης, το κύμα αισιοδοξίας που απέρρευσε από την ανάληψη των μετοχών της ομάδας από το Μιχάλη Μπούση έχει μεταφερθεί λανθασμένα και στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία. Ο ίδιος ο Γιάννης Παπαδόπουλος έλεγε χθες ότι ο ΟΦΗ θα παίξει για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σαν να αποπροσανατολίστηκαν οι Κρητικοί και αυτό ευνοεί συνήθως τις ποιοτικότερες και πιο έμπειρες ομάδες. Διπλό υπέρ του Ολυμπιακού ποντάρουμε είτε στο 1,35 (του ΟΠΑΠ) είτε στο 1,45 των υπόλοιπων διαδικτυακών στοιχηματικών εταιρειών.

Στο διαδίκτυο δεν βλέπαμε καμία ιδιαίτερη κίνηση για αυτό το παιχνίδι μέχρι τη νύχτα του Σαββάτου.

Όσο για τα άλλα δύο παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, βλέπουμε αλλαγές στο κουπόνι, αλλά πρέπει να προσέξουμε το εξής: Τα νούμερα που έχουν κοκκινίσει σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν δείχνουν κατ’ ανάγκη έντονη τάση προς κάποια κατεύθυνση. Περισσότερο μοιάζουν με διορθώσεις!

Για παράδειγμα ναι μεν πέφτει ο άσος του Άρη και η ισοπαλία στο ντέρμπι, όμως το διπλό του ΠΑΟΚ δεν ξεπερνά τοπ 2,15. Απλά το 3,45 των «κίτρινων» έγινε 3,20.

Και στη Λιβαδειά το ότι το 2,85 της Ξάνθης έγινε 2,80 δεν νομίζουμε ότι μπορεί να θορυβήσει κάποιον. Το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε είναι ότι έτσι όπως έχουν τοποθετηθεί οι αποδόσεις του εν λόγω αγώνα, όποιο αποτέλεσμα και να έρθει, δεν πρόκειται να εκπλήξει κανέναν.

Τι κρατάμε λοιπόν από το ελληνικό πρωτάθλημα; Μόνο το διπλό του Ολυμπιακού και απλά συζητάμε για το τι γίνεται στα υπόλοιπα.

Αναφορικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα, απλά δεν θέλγει και δεν περιλαμβάνει ευκαιρίες. Προσθέτουμε μόνο το διπλό της Φλαμένγκο επί της Παρανά. Η ομάδα «μας» είναι διεκδικήτρια τίτλου στη Βραζιλία και οι γηπεδούχοι ουραγοί και καταδικασμένοι σε υποβιβασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ