Οι γκάφες είναι αμέτρητες Μέλο Περέιρα

Οι γκάφες είναι αμέτρητες Μέλο Περέιρα

Δύο νέες απίθανες αποφάσεις-«πατάτες» του Πορτογάλου υπουργού Τουρισμού, που συνεχίζει να διασύρει την ελληνική διαιτησία, αλλά παραμένει αμετακίνητος στην ΚΕΔ.

Στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αφού έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι είναι στον κόσμο τους. Δεν είναι βέβαια, οι μόνοι στο Πάρκο Γουδή.

Εκτός αν τα δύο περιστατικά που θα σας περιγράψει ο «Παράγκας» έγιναν εν γνώσει τους. Σε αυτή την περίπτωση, είναι επικίνδυνοι και θα πρέπει να φύγουν… χθες από το πόστο τους ή μάλλον, η FIFA και η UEFA που τους όρισαν, και γελάνε μαζί τους, θα πρέπει επιτέλους να τους στείλουν σπίτι τους.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πάντως, για να τα λέμε όλα, δεν πάει πίσω στις γκάφες. Σαν και αυτές του τμήματος Επικοινωνίας της ΕΠΟ δεν είναι,  όσο να ‘ναι…

Η UEFA λοιπόν, όρισε τον Γιώργο Μπίκα παρατηρητή διαιτησίας του Ούγγρου ρέφερι Σάντορ Αντο Ζαμπό, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕ Λεμεσού, που θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου, για το UEFA Youth League. Λεπτομέρεια; Ο γιος του παλαίμαχου ρέφερι, Στέλιος, εργάζεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και μάλιστα, ο πατέρας του πέρυσι, είχε δηλώσει  κώλυμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Ρητορικά ερωτήματα:
* Στην ΚΕΔ δεν μπορούσαν να ενημερώσουν για το ασυμβίβαστο που προκύπτει;
* Δεν μπορούσαν να πουν, ορίσκε κάποιον εκ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Τσαχειλίδη, που είναι επίσης, διεθνείς παρατηρητές;

Θα ήταν μία καλή ευκαιρία για το «πιστόλι» να βρει διαιτητή για το ντέρμπι των «αιωνίων» που πλησιάζει. Έναν σαν τον Κριστόφερσεν για παράδειγμα, που την έκανε τη δουλειά του σε  βάρος των «ερυθρόλευκων», στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αυτή όμως, δεν ήταν η μοναδική γκάφα.

Η ΚΕΔ, του υπουργού Τουρισμού στην ΕΠΟ, Μέλο Περέιρα, στις προτάσεις της για τις διεθνείς γυναίκες διαιτητές για το 2019, πρότεινε την Μαρία Κωτσονούρη και την Αναστασία Μυλοπούλου.

Οι κοπέλες από τη Λακωνία και την Καβάλα, αντίστοιχα, έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν, Αγγλικά ήξεραν, όχι σαν τον Πέτρο Κωνσταντινέα, υπήρχε όμως, ένα άλλο μικρό πρόβλημα. Το όριο ηλικίας είναι τα 25 ετών. Και τα κορίτσια είναι 24! Του χρόνου θα μπορούν να ξαναδώσουν. Φέτος όμως, όχι… Λεπτομέρειες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ