Όλο και πιο χαμηλά το διπλό του ΠΑΟΚ

Όλο και πιο χαμηλά το διπλό του ΠΑΟΚ

Η κινητικότητα στην ελληνική αγορά και τα καλύτερα κατά τη γνώμη μας σημεία από την Ευρώπη.

Σάββατο ξημέρωσε. Ανοίγεται μπροστά μας μια μέρα γεμάτη μπάλα και φυσικά στοίχημα. Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε, ξεκινώντας από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Με βάση την ώρα έναρξής τους.

Στις 4.00 το απόγευμα ο Ατρόμητος χωρίς τον Κουλούρη, τον Χατζηισαϊα και τον Γιαννούλη (όλοι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και μη έχοντες δικαίωμα συμμετοχής), καθώς και χωρίς τον Βασιλακάκη, αναμετράται με τον πρωτοπόρο της κατάταξης. Αήττητοι και οι δύο, αλλά οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόνο νίκες και έχουν φανερώσει σημάδια ανωτερότητας. Το διπλό είναι η επιλογή μας και μάλλον και όλου του κόσμου. Το σημείο ξεκίνησε από το 1,70 και το βράδυ της Παρασκευής είχε πέσει στο 1,60. Μέχρι το μεσημέρι θα πέσει κι άλλο. Και οι υπόλοιπες διαδικτυακές εταιρείες που είχαν προσφέρει το διπλό σε πραγματικά αξιόλογες αποδόσεις (έως και 1,85), αρχίζουν και υποχωρούν…

Στις 5.15 παίζει ο Πανιώνιος με τον Παναιτωλικό. Οι «κυανέρυθροι» προσπαθούν να βρουν ρυθμό και οι Αγρινιώτες αποδεικνύονται εφτάψυχοι και αποτελεσματικότατοι, καθώς προχωρούν από το ένα θετικό αποτέλεσμα στο άλλο, δείχνοντας και ευχέρεια στο γκολ. Σήμερα ενδέχεται να ξαναβρούν δίχτυα, αλλά θα πιεστούν κιόλας. Δοκιμάζουμε στο ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ. Η τάση της αγοράς δεν δείχνει κάτι.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Το ντέρμπι της Αθήνας. Εν συγκρίσει με χθες ο άσος κινείται μέχρι και σε ύψη ανώτερα του 4,00 και το διπλό παραμένει γύρω από το 2,00. Ούτε εδώ εμφανίζεται ιδιαίτερη κινητικότητα. Αν μιλούσαμε για πρόταση, θα παίρναμε το διπλό με όσο ρίσκο κι αν εμπεριέχει. Μεσοβδόμαδα η Ένωση ταξιδεύει στο Μόναχο. Το ματς που πρέπει να πάρει οπωσδήποτε κάτι είναι το σημερινό.

Στις 7.30 έχουμε Λεβαδειακό με Λάρισα. Από χθες πέφτει ο άσος και το Χ, αλλά το κουπόνι της κεντρικής εταιρείας δεν παρουσίαζε αλλαγή τουλάχιστον μέχρι τη νύχτα. Δεν έχουμε κάποια πρόταση δικιά μας.

Στην Ευρώπη τώρα. Όσον αφορά στην ισπανική πριμέρα, η Βαλένθια ακόμα δεν έχει κερδίσει μέσα στο Μεστάγια. Μάλλον ήρθε η ώρα. Η Χιρόνα παρατάσσεται με σημαντικές απουσίες.

Και σταδιακά αρχίζουμε να ρισκάρουμε. Όλος ο κόσμος συγκλονίστηκε από την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή του ιδιοκτήτη της. Τα επακόλουθα του δυστυχήματος είναι το σοκ και η αγωνία για το μέλλον. Δεν ξέρουμε αν οι «αλεπούδες» έχουν συνέλθει. Ξέρουμε ότι η γηπεδούχος Κάρντιφ θα …λυσσάξει για να φτάσει στη νίκη γιατί κινδυνεύει με υποβιβασμό και είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο παιχνίδι αυτό. Τουλάχιστον περισσότερο από την αντίπαλό της.

Η φετινή Άρσεναλ δείχνει διαφορετική. Η Λίβερπουλ είναι πιο δυνατή από ποτέ, μπορεί όμως να κερδίζει σε κάθε ματς κάθε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα; Κρας τεστ και για τους δύο είναι η μεταξύ τους αναμέτρηση. Αν οι «κανονιέρηδες» συνοδεύονται από τριάρια (και βάλε), θα το ρισκάρουμε. 1Χ. Και όσοι αισθάνονται πίεση σε αυτή τη σκέψη μπορούν βέβαια να δοκιμάσουν στο πιο συνετό over 2,5.

Κι άλλη μία κόντρα. Στην αγγλική Τσάμπιονσιπ η παραπαίουσα Ίπσουιτς άλλαξε προπονητή. Προσέλαβε τον πεπειραμένο από την Premier League Πολ Λάμπερτ, ο οποίος ειδικεύεται στις επικίνδυνες αποστολές (στις ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία). Η Ίπσουιτς φιλοξενεί την Πρέστον, η οποία ναι μεν είναι φορμαρισμένη, ωστόσο δεν αποτελεί και κάποιο θηρίο για την κατηγορία. 1Χ μεγάλων αποδόσεων επίσης.

Κλείνουμε με τους Γερμανούς. Over 2,5 έως και 4-6 στην αναμέτρηση της αφυπνισμένης Λεβερκούζεν με τη Χοφενχάιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ