Αρης και δεν είμαι καλά

Αρης και δεν είμαι καλά

Τι εξομολογήθηκε ο Πάκο Ερέρα στους δικούς του ανθρώπους στην Ισπανία για τις αιτίες διαζυγίου με τους Θεσσαλονικείς.

Ο… ακροβάτης Ερέρα δεν τα κατάφερε τελικά να ισορροπήσει στο τεντωμένο σχοινί που περπατούσε και έπεσε την Δευτέρα το απόγευμα. Η δική του εκδοχή πάντως μιλάει για κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του αφού ο ίδιος δεν είχε άλλες αντοχές να συνεχίσει να βιώνει αυτή την αρρωστημένη- όπως περιγράφει- κατάσταση.

Ο Ισπανός τεχνικός έγινε ανάρπαστος το βράδυ της Δευτέρας, λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου του με τους Θεσσαλονικείς. Αρκετοί περίεργοι επιστήθιοι φίλοι του από την Ισπανία, επικοινώνησαν μαζί του για να πληροφορηθούν λεπτομέρειες του διαζυγίου. Στο στενό του φιλικό περιβάλλον είπε όλη την αλήθεια, άσχετα με το τι θα κάνει στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του στον τύπο της Ελλάδας.

Ο Ερέρα επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας την κακή χημεία που είχε με τους διοικούντες του Αρη και είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου, οι παράγοντες ήθελαν να μου επιβάλουν ποιοι ποδοσφαιριστές έπρεπε να παίζουν. Είκοσι χρόνια στην Ισπανία, έχω δουλέψει σε αρκετές ομάδες και ποτέ δεν μου συνέβη κάτι παρόμοιο. Δεν με σεβάστηκαν καθόλου». Στην συνέχεια έριξε την «βόμβα» που αναμένεται να μας απασχολήσει ίσως τους επόμενους μήνες: «Υπάρχουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα στην ομάδα. Εγώ είμαι απλήρωτος, αρκετοί παίκτες ερχόταν και μου έκαναν παράπονα. Δεν μπορείς να δουλέψεις κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Ο Ισπανός ξεκαθάριζε ότι αν επιθυμούσε θα μπορούσε να συνεχίσει το έργο του αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες, το βελούδινο διαζύγιο ήταν η προτιμότερη λύση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ