Κοντράρεται η Εθνική

Κοντράρεται η Εθνική

Σημάδια δράσης στο ποδόσφαιρο δίνουν τα ματς του Nations League.

Όσοι μας διαβάζετε καθημερινά εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο ξέρετε τι πρόλογο θα κάνουμε. Περί ξηρασίας στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, άρα και στο στοιχηματικό και ότι τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων κρύβουν πάντα παγίδες. Αφήστε που τα περισσότερα θυμίζουν φιλικά προετοιμασίας, μιας και το Nations League δεν αγκαλιάστηκε από όλα τα συγκροτήματα. Άλλα το είδαν σοβαρά, κυρίως τα μικρότερα, άλλα διεκπεραιωτικά και άλλα βρήκαν σε αυτό την ευκαιρία να βγάλουν κάποια χρήματα όπως το ελληνικό όμως ήδη απέτυχαν στο στόχο τους.

Ναι, στην ελληνική Εθνική ομάδα πέφτουν τα βλέμματα απόψε. Μια ομάδα λίγο διαφορετική από τις άλλες. Απέκτησε βαριά ιστορία μέσα στη νέα χιλιετία και σε κάθε της ματς γεννούνται προσδοκίες. Μόνο που η νοοτροπία δεν άλλαξε ποτέ, παρά την κατάκτηση του EURO, την επιτυχία στο Μουντιάλ κλπ. Προπονητές έρχονται και φεύγουν με τις φήμες να λένε ότι την τύχη τους την ορίζουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρουμε αν όλοι ή οι μισοί ή η μειοψηφία εμπνέεται από την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος έχει δεχτεί κριτική πριν καν αναλάβει.

Τα παραπάνω αποτελούν λόγοι για να μην ποντάρουμε στον αποψινό αγώνα με τη Φινλανδία. Αμφιβάλλουμε αν θα τον παρακολουθήσουμε κιόλας ολόκληρο, αφού την ίδια ανεβαίνει το θερμόμετρο στη μπασκετική Ευρωλίγκα. Κοιτάζοντας πάντως το διαδίκτυο το πρωί της Πέμπτης, είδαμε ότι ο άσος, η νίκη της Ελλάδας δηλαδή ανεβαίνει όλο και περισσότερο, ενώ το Χ και το διπλό όλο και χαμηλώνουν. Και η αλήθεια είναι ότι δεν διαφωνούμε με αυτή την τάση. Η συνέπεια των ομάδων στον εν λόγω θεσμό δικαιολογεί το ποντάρισμα προς τα δεξιά του σετ.

Τι άλλο παίζεται στο εξωτερικό; Το Over 2,5 στο Βέλγιο – Ισλανδία κατ’ αρχήν. Δευτερευόντως είδαμε αντιστροφή αποδόσεων στην αναμέτρηση του Λουξεμβούργου με τη Λευκορωσία. Αρχικά οι γηπεδούχοι προσφέρονταν σε τιμές φαβορί. Πλέον είναι αουτσάιντερ και κρίνονται επικρατέστεροι οι παίκτες της χώρας της Ανατολικής Ευρώπης.

Από το διαδίκτυο λοιπόν προκύπτει αυτή η τριάδα και όσοι πιστοί προσέλθετε. Θα υπάρξουν και καλύτερες μέρες για στοίχημα. Δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ