Το «μουν…νο» και το «γαϊδούρι»

Το «μουν…νο» και το «γαϊδούρι»

Πλήρης απαξίωση για την ελληνική διαιτησία του ανήμπορου να αντιδράσει Μέλο Περέιρα.

Σε πλήρη απαξίωση έχει περιέλθει η ελληνική διαιτησία μετά τις ομορφιές του Μέλο Περέιρα και του Διευθυντή Ακαδημίας, όπως είναι ο τίτλος του (εδώ γελάνε) Σταύρου Τρισώνη.

Οι μισές, αν όχι όλες, οι ομάδες της Super League ζητούν ξένους διαιτητές στα παιχνίδια τους αφού οι Έλληνες  τα έχουν κάνει μαντάρα. Και ο Πορτογάλος αντί να εκπαιδεύσει τους 23 ρέφερι του πίνακα, φέρνει αμφιβόλου αξίας, ξένους διαιτητές από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, αφού από την πρώτη και την elite τρώει… πόρτες. Και σα να μην έφτανε αυτό, οι ξένοι διαιτητές που έρχονται, τα κάνουν μαντάρα, πάρτε για παράδειγμα τον Δανό Κριστόφερσεν και τον Ελβετό Γιάκοτετ στα ντέρμπι του Ολυμπιακού.

«Μουν…νο» αποκάλεσε ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Ζερβός, τον διαιτητή του πρόσφατου αγώνα με τον Άρη, Κωνσταντίνο Κοντσάνη. «Γελίο, αναξιόπιστο, γαϊδούρι και χειραγωγημένο» είχε αποκαλέσει, πριν από δύο αγωνιστικές, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης τον διαιτητή του αγώνα με τον Ατρόμητο, την 8η αγωνιστική, Τάσο Σιδηρόπουλο!

Και οι δύο τιμωρήθηκαν από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για ένα μήνα, το θέμα όμως, είναι ότι οι διαιτητές με τις υποδείξεις τους, ορισμένες φορές δίνουν το δικαίωμα στους παράγοντες να φωνάζουν και σε κάποιες περιπτώσεις, να ξεφεύγουν κιόλας, ενδεικτικό και αυτό της απαξίωσης της ελληνικής διαιτησίας.

Το χειρότερο βέβαια, είναι ότι η ΚΕΔ κάθεται και παρακολουθεί με σταυρωμένα χέρια, χωρίς να μπορεί να επέμβει, όχι για να σταματήσουν οι επιθέσεις στους διαιτητές αλλά για να βελτιωθούν οι διαιτησίες. Ένα σεμινάριο και αυτό με το ζόρι, οργάνωσε για το τέλος του μήνα, να δούμε τι θα προλάβει να διορθώσει.

Τίποτα είναι η πρόβλεψη του «Παράγκα». Και ο Θεός βοηθός αφού ακόμη είμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ