Παιδί του Γιαννάκη ο Ευαγγέλου

Παιδί του Γιαννάκη ο Ευαγγέλου

Ο Χαλίφης του Βορρά, έκανε κουμάντο στους ορισμούς της 11ης αγωνιστικής. Ο Παράγκας έχει όλα τα ντεσού.

ΟΥΤΕ τα προσχήματα δεν κρατάνε στη ΚΕΔ του Περέιρα. Διαιτητή από το Κιλκίς που θα παίξει εκατό-μηδέν έδρα βάλανε στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη. Τον Ευαγγέλου που δίνει πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού για μαρκάρισμα έξω από τη περιοχή, στο Περιστέρι ενώ ο χαλίφης του Βορρά στέλνει στο Αγρίνιο τον Σκουλά, που δεν θα δώσει στη ΑΕΚ, ούτε τον πυρετό του.

-Παναθηναϊκός- Απόλλωνας: Λίγα πράγματα σαν διαιτητής ο Φωτιάδης. Τα είχε μπερδέψει στο Ολυμπιακός-Γιάννενα. Επειδή όπου παίζει ο Κομίνης τα κάνει μαντάρα τον βάλανε τέταρτο για να τον επιβραβεύσουν.

-Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα: Ο Θεός να σε φυλάει και να σε γλυτώνει από τον Παπαπέτρου.

Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Σε ειδική αποστολή πέρυσι ο Σκουλάς είχε σφυρίξει το Λάρισα-ΑΕΚ και το είχε φέρει 0-0. Από τις λίγες φορές που η Ρώσικη Αρκούδα είχε πιάσει κορόιδο την Τίγρη. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει το Σάββατο στο Αγρίνιο. Έμπειρη, η βοηθός Κουρομπίλια. Επικίνδυνη η Δέτση.

-ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Έδρα και άγιος ο θεός θα παίξει ο Σέζος. Στο ίδιο μοτίβο και οι βοηθοί Σάββας (από Σέρρες) και Σινιοράκης

-Γιάννενα-Λεβαδειακός: Προσεκτικός και χωρίς σοβαρά λάθη ο Τζοβάρας.

-Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Στο παρεάκι της ΕΠΣ Αθηνών του Θωμά, ο Ευαγγέλου και κολλητός του Παπαπέτρου. Που προσαρμόστηκε γρήγορα στη νέα τάξη πραγμάτων. Δηλαδή, ό,τι πει ο Γιαννάκης. Κάθε άλλο παρά τυχαίο το πέναλτι που έδωσε εις βάρος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για μαρκάρισμα του Ενγκελς εκτός περιοχής. Όλα γαλανόλευκα θα τα βλέπει τη Κυριακή στο Περιστέρι. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τους βοηθούς Αλεξέα και Καρσιώτη.

-ΟΦΗ-Άρης: Από τους διαιτητές που δεν έχουν δώσει δικαιώματα ο Τζήλος.

-Πανιώνιος-Λαμία:  Δεν θα συνιστά έκπληξη αν βάλει φωτιά, ο Φωτιάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ