Καϋμενάκης speaking…

Καϋμενάκης speaking…

Τι αλλαγές είδαμε στην μετά Παντελίδη εποχή στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ράγισε το γυαλί στις σχέσεις Αστέρα Τρίπολης και Σάββα Παντελίδη ήταν ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Γιάννης Καϋμενάκης κατηγορήθηκε από τον νυν τεχνικό του Αρη, ότι πραγματοποιεί τις μεταγραφές μόνος του χωρίς να συμβουλεύεται τον Παντελίδη και το καλοκαίρι η ομάδα δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά αφού οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεν μπορούν να προσφέρουν.

Με το καλημέρα στο ματς με την Λάρισα είδαμε δυο μεγάλες διαφοροποιήσεις στην βασική ενδεκάδα των Αρκάδων. Οι Ματρικάρντι και Ρόλε που βρισκόταν μόνιμα εκτός αποστολών, ξεκίνησαν βασικοί στην ενδεκάδα! Αυτοί οι δυο Αργεντίνοι μαζί με τους Σάλας  και Μπελόκ – επιλογές που έκανε ο Καϋμενάκης – θεωρούταν μεταγραφές άνευ ουσίας από τον Παντελίδη, που το είχε δείξει κιόλας με τις πράξεις του. Οι Ματρικάρντι και Σάλας  για να καταλάβετε δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ούτε λεπτό στους δυο αγώνες κυπέλλου, όπου παίρνουν χρόνο συμμετοχής κυρίως οι αναπληρωματικοί.

Πως ξαφνικά … ανακάλυψε ο Παράσχος τον Ματρικάρντι; Προφανώς θα έγινε κουβέντα περί του θέματος με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, πριν αναλάβει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ