Ο κουρέας της Σεβίλλης

Ο κουρέας της Σεβίλλης

Απαιτεί ρίσκο η μέρα και μετά τις νέες χθεσινές επιτυχίες μπορούμε να το πάρουμε.

Πάνω στην Τότεναμ βασίσαμε την προσπάθειά μας στο χθεσινό πρόγραμμα του Champions League. Οι Λονδρέζοι κατέβαλαν την Ίντερ και εμείς ικανοποιηθήκαμε τόσο εξαιτίας τους οσο και εξαιτίας των περισσότερων από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς.

Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ και δεν γίνεται να σχολιάσουμε περισσότερο το παρελθόν. Στην πιο κρίσιμη καμπή περνούν και οι όμιλοι του Εuropa League και έχουμε και ελληνικές ομάδες να ασχολούμαστε.

Πάμε πρώτα στη Σεβίλλη. Ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να πάρει αποτέλεσμα από τη Μπέτις. Ομολογουμένως οι Ισπανοί έχουν πολύ καλή ομάδα. Βλέποντας τις αυξομειώσεις των αποδόσεων στο εξωτερικό, υπάρχει ελαφριά κινητικότητα προς τον άσο. Δικαιολογημένα βέβαια. Πρόκειται για ομάδα που προ ολίγου καιρού φόρτωσε με γκολ την εστία της Μπαρτσελόνα. Δεν ξεχνιούνται αυτά.

Όμως, αυτή είναι η ευχή και η στοιχηματική κατάρα του θεσμού αυτού. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα λειτουργήσουν οι ομάδες. Η βασική μας απορία λέει τα εξής: Η Μπέτις λειτουργεί το ίδιο όταν αγωνίζεται ως αουτσάιντερ και ως φαβορί; Εμείς λέμε όχι. Και σήμερα θα είναι φαβορί, κάτι που δεν της ταιριάζει. Τουλάχιστον επί της παρούσης.

Ο Ολυμπιακός με βαθμό μένει ζωντανός και με νίκη κάνει άλμα πρόκρισης. Από τη στιγμή που εμφανίζεται ως αουτσάιντερ μπορεί να αγωνιστεί με λιγότερη πίεση και αυτό τον καθιστά πιο επικίνδυνο. Το όνομα της αντιπάλου δεν φοβίζει κι ας έχει ανώτερη ομάδα. Αν η άμυνά του κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, ο σύλλογος του Πειραιά έχει ελπίδες.

Πάνω στα παραπάνω πατάμε και ποντάρουμε σε σούπερ καλοπληρωμένο Χ2. Αναλαμβάνοντας βέβαια τη συναίσθηση του ρίσκου που παίρνουμε.

Οσο για το Τσέλσι – ΠΑΟΚ, σημειώνουμε ότι υπάρχει κινητικότητα στο Χ2. Το αναφέρουμε ως οφείλουμε και μένουμε σ’ αυτό. Τίποτα περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, λέμε ναι στο over του αγώνα Απόλλων Λεμεσού – Λάτσιο. Λέμε ναι στο Χ του Αστάνα – Ντιναμό Κιέβου (πέφτει παντού), καθώς και στο ωραίο Χ2 του Μπορντό – Σλάβια Πράγας μιας και οι Γάλλοι τέθηκαν εκτός τροχιάς πρόκρισης.

Καλή απόλαυση και καλή τυχη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ