«Τις μεταγραφές τις κάνω εγώ…»

«Τις μεταγραφές τις κάνω εγώ…»

Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο Αστέρα Τρίπολης – Παντελίδη, που οδήγησε στη συμφωνία με τον Αρη.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες την τεχνική ηγεσία του Αρη, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης. Μια συνεργασία που έληξε με πολύ ομαλό τρόπο, μετά από συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, όταν εμφανίστηκε η προοπτική του Αρη, ο Παντελίδης ζήτησε ακρόαση από τους ιδιοκτήτες της αρκαδικής ομάδας. Και πράγματι, το πολυπόθητο ραντεβού έγινε. Σε αυτό ο Ελληνας τεχνικός ζήτησε να μάθει τους στόχους της ομάδας για την τρέχουσα χρονιά. Καθώς, όπως εξήγησε, εάν η διοίκηση ήθελε να «χτυπήσει» τις θέσεις της Ευρώπης, θα έπρεπε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να προχωρήσει σε 4-5 σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Ενώ ζήτησε να έχει και ο ίδιος λόγο στις επιλογές.

Σε αυτό το τελευταίο, λοιπόν, άκουσε την ατάκα «τις μεταγραφές τις κάνω εγώ…».

Και κάπως έτσι η συνεργασία τελείωσε, με τον Αστέρα να προσλαμβάνει τον Παράσχο και τον Παντελίδη να ανηφορίζει για τη Θεσσαλονίκη και την πρόκληση του Αρη.

Παρεμπιπτόντως, μην φανταστείτε ότι πήγε… τσάμπα στους Κίτρινους. Τουναντίον. 420.000 € για 1,5 χρόνο προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψε με τον Καρυπίδη, αλλά και ελευθερία κινήσεων στις μεταγραφές, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Not bad…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ