Από εκεί που δεν το περιμένεις…

Από εκεί που δεν το περιμένεις…

Να βρούμε ξανά ρυθμό μετά από ένα κάκιστο Σαββατοκύριακο μέσα από τις ευκαιρίες της Δευτέρας. Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και τα δυνατά σημεία.

Το Σαββατοκύριακο έφυγε αφήνοντας «πληγές» καθώς δεν μας πήγαν οι επιλογές και τα ρίσκα που πήραμε. Θα ψάξουμε σήμερα να μπούμε στον σωστό τον δρόμο αφού πρώτα συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Από το ματς του ΠΑΟΚ με την Λαμία που σε αντίθεση με άλλα εκτός έδρας ματς, ειδικά περσινά, ειδικά στην Κέρκυρα η απόδοση στο διπλό δεν κατρακύλησε. Παρέμεινε στα επίπεδα του 1.40 με 1.44 μάξιμουμ.

Στα όρια δηλαδή του «έχει αξία» να πονταριστεί η επικράτηση του επί της Λαμίας χωρίς να σημαίνει αυτό πως θα το τιμήσει και η αφεντιά μου. Πιο πολύ στο Χ ημίχρονο θα πήγαινα αν επέλεγα κάτι για ποντάρισμα…

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό οι αξίες στον άσο και στο over 2,5 είναι χαμηλές. Λογικό για τον άσο, για το over 2,5 όμως αποδόσεις του 1.65 άντε μέχρι 1.70 δεν δικαιολογούνται.

Εκτός αν οι μπουκ θεωρούν πως ο Ολυμπιακός θα ξεσπάσει στον Παναιτωλικό και θα συνεχίσει και την… παράδοση που έχει απέναντι στον προπονητή Δέλλα στο Καραϊσκάκη. Νίκες με σκορ μάλιστα 4-0 και με ΑΕΚ και με Ατρόμητο και με Παναιτωλικό. Αυτό πάντως που έχει ενδιαφέρον στοιχηματικά από το ματς στο Καραϊσκάκη είναι η νίκη του Ολυμπιακού και στα δύο ημίχρονα όπου πληρώνει πάνω από 2.20.

Αυτά για την Σούπερ Λιγκ, πάμε να δούμε και τέσσερις επιλογές μας από το εξωτερικό. Στην Ιταλία η Νάπολι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αταλάντα, σε ματσάρα που το διπλό αξίζει ποντάρισμα σε αποδόσεις πάνω από το 2.20. Αποδόσεις που τις βρίσκουμε στις περισσότερες εταιρείες.

Στην Ισπανία η Λεβάντε υποδέχεται την Μπιλμπάο σε ματς που το αμφίσκορο είναι λογικά σε επίπεδα του 1.65. Και είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ δοκιμάζεται στην έδρα της Ρίο Άβε και το διπλό μας κάνει (αποδόσεις στο 1.80) ενώ και ο άσος της Φενέρ με την Κασίμπασα (επίσης στο 1.80) είναι αποδεκτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ