Γραμμένε και Περέιρα: Αυτό είναι το +6 του ΠΑΟΚ

Γραμμένε και Περέιρα: Αυτό είναι το +6 του ΠΑΟΚ

Το αφήγημα της εξυγίανσης είναι ωραίο, αλλά δεν έχει δράκο. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, διότι πήρε δύο από τις νίκες του στηριζόμενος στις πλάτες των Γραμμένου και Περέιρα.

Το αφήγημα της εξυγίανσης είναι ωραίο, μόνο που δεν έχει δράκο. Ο ΠΑΟΚ ναι μεν έχει πάρει βαθμούς τους οποίους άξιζε στη διάρκεια της φετινής Super League, ωστόσο υπάρχουν και δύο βασικές εξαιρέσεις. Εξαιρέσεις αρκετές για να του χαρίσουν αυτό το προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα, αυτό το +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Ποιες είναι αυτές οι εξαιρέσεις; Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της Super League, όταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πήρε πέναλτι – φάντασμα από τον διαιτητή Κουτσιάυτη και σήμερα, κόντρα στη Λαμία, όταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σήκωσε το χέρι ψηλά, μπροστά στα μάτια του διαιτητή Τσαμούρη, για να σταματήσει τη σέντρα του Επστάιν.

Ο Έλληνας ρέφερι έκλεισε τα μάτια και αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα, χαρίζοντας ξανά στον Δικέφαλο του Βορρά την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από τη Λαμία. Έτσι κι έγινε, όπως ακριβώς έγινε και στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Και κάπως έτσι, σήμερα μιλάμε για τον άνετο και πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με ένα +6 που χτίστηκε σε παιχνίδια που δεν άξιζε να κερδίσει, αλλά η εξυγίανση είχε προαποφασίσει να του τα χαρίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ