«Δεν ξέρω τι θα κάνετε, ξέρω ότι θα λήγει over»

«Δεν ξέρω τι θα κάνετε, ξέρω ότι θα λήγει over»

Ο «Παράγκας» γράφει μια... φανταστική ιστορία για έναν πρόεδρο, που μπήκε στα αποδυτήρια και ανακοίνωσε στους παίκτες του πόσο μεγάλος θαυμαστής των γκολ είναι.

Φυσικά αυτά δεν συμβαίνουν στα μέρη μας. Προς Θεού. Μην πάει ο νους σας στο κακό. Η ιστορία δεν είναι ελληνική και κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι συμπτωματική -που γράφουν και στα σίριαλ. Αλλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο πριν από την έναρξη του ματς, να μπαίνει ο πρόεδρος στα αποδυτήρια, όχι για να εμψυχώσει τους παίκτες του, αλλά για να τους δηλώσει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής των γκολ.

«Δεν ξέρω τι θα κάνετε, ξέρω ότι θα λήγει over», λέει, λοιπόν, ο καλός πρόεδρος μιας ομάδας, κάπου, κάποτε, σε κάποια Β’ κατηγορία, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του στα γκολ. Δεν τον ένοιαζε τον άνθρωπο αν θα νικήσει ή εάν θα χάσει η ομάδα του. Αυτά είναι μικρά μπροστά στην ομορφιά του ποδοσφαίρου. Και όπου «ομορφιά», τα γκολ. Τα πολλά γκολ. Η πεμπτουσία του αθλήματος.

Τώρα, για εκείνους που θα ισχυριστούν ότι ο εν λόγω πρόεδρος ουσιαστικά προαποφάσισε το τελικό αποτέλεσμα για στοιχηματικούς λόγους, εμείς θα τους απαντήσουμε ότι αυτά δεν γίνονται. Γίνονται; Όχι, βέβαια. Προς Θεού. Το ποδόσφαιρο είναι καθαρό, κρυστάλλινο, χωρίς ίχνος θολούρας. Και μην ξεχνάμε ότι το στοίχημα και τα πονταρίσματα παραγόντων, παικτών και λοιπών… συγγενών απαγορεύονται. Δια ροπάλου.

Δείτε, για παράδειγμα, τι γίνεται στην Ελλάδα, όπου όλα είναι μελετημένα και για το καλό του ποδοσφαίρου. Για να είναι σίγουρος ο Γιώργος Βασιλειάδης ότι το ποδόσφαιρό μας δεν θα έχει καμία εμπλοκή με στοιχηματικές «βρομιές», αποφάσισε να θεσπίσει νόμο του κράτους, που θα νομιμοποιεί την παρουσία ιδιοκτητών στοιχηματικών εταιρειών στο ποδόσφαιρο. Καλύτερο μέτρο αντιμετώπισης δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ούτε ο προκάτοχός του, Σταύρος Κοντονής, του οποίου το νομοσχέδιο ακύρωσε στο σύνολό του ο καλός υφυπουργός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ