Μια τριάδα ρίσκου…

Μια τριάδα ρίσκου…

Τρεις επιλογές με υψηλές αποδόσεις ακολουθώντας δυνατές ομάδες.

Το σερί σταμάτησε απότομα χθες. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το εντυπωσιακό είναι πως με… πούλησαν οι ομάδες που λογικά θα σκόραραν και όχι αυτές που περίμεναν απλά να συνεισφέρουν. Η Λέστερ έβαλε γκολ, δύο η Γουότφορντ όμως Τσέλσι και Γουεστ Χαμ δεν το έπραξαν.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα επιδιώξω να επιστρέψω στις επιτυχίες επιλέγοντας τρεις δυνατές επιλογές με υψηλές αποδόσεις. Με ρίσκο θα παίξω σήμερα.

Πρώτη επιλογή από την Ισπανία και τον αγώνα Λεγκανές-Σεβίλλη. Δύσκολο και ισορροπημένο ματς με τους φιλοξενούμενους να προσφέρονται σε αποδόσεις που φτάνουν και το 2.5. Το διπλό θα επιλέξω ποντάροντας στην ανωτερότητα της Σεβίλλης μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα βεβαίως, για αυτό και η μεγάλη απόδοση.

Πάμε και στην Πρέμιερ με το σπουδαίο ματς της Έβερτον κόντρα στην Τότεναμ. Το διπλό ακολουθείται πιστά και μάλιστα πληρώνει εξαιρετικά με 2.35! Σαφέστατα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή όπως όμως και το όβερ 3,5 με απόδοση που φτάνει το 2.8. Ίσως πιο ασφαλέστερη καθώς θεωρώ πως γκολ θα μπουν και από τις δύο ομάδες.

Τέλος στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Γκιμαράες και δεν βλέπω να μπορεί τελικά να φύγει με τη νίκη. Επιλέγω την ισοπαλία με αποδόσεις στο 3.8 ενώ μου κάνει και η επιλογή 1 DNB με απόδοση 2.2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ