Το ντέρμπι στο ΣΕΦ και ο Μιλουτίνοφ

Το ντέρμπι στο ΣΕΦ και ο Μιλουτίνοφ

Τι κρατάμε από τις ευκαιρίες που προσφέρει στοιχηματικά το ντέρμπι των «αιωνίων»

Στην Λίβερπουλ ποντάραμε χθες τα λεφτά μας και τα χάσαμε για… 1.38 εκατοστά. Αν εκεί γινόταν το 0-1 το ματς θα είχε πιστεύω εντελώς διαφορετική τροπή.

Παρηγοριά βεβαίως ήταν η πρόβλεψη για σκόρερ Φιρμίνιο που επιβεβαιώθηκε σε εξαιρετική απόδοση, το όβερ 2,5 αλλά και το g-g που είχαμε επιλέξει.

Αφήνουμε όμως το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας και πάμε στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» που θα κρίνει πολλά για την πορεία τους στην Ευρωλίγκα. Αν ο Ολυμπιακός επικρατήσει θα μείνει γερά στο κόλπο για την 4η θέση, αν ο Παναθηναϊκός πάρει για τρίτη συνεχόμενη φορά το ροζ φύλλο απέναντι στον Ολυμπιακό θα έχει κάνει ένα τεράστιο come back και θα ελπίζει για την 5η θέση.

Όποιος χάσει μπλέκει για τα καλά, ειδικά οι πράσινοι καθώς θα χάσουν την επαφή με την 8αδα!
Στοιχηματικά ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί. Λίγο πάνω από το 1.5 βρίσκουμε παντού τη νίκη του την ώρα που το διπλό πληρώνει με τριπλασιασμό.

Προφανώς και σε ένα ντέρμπι που είναι όλα ρευστά αξίζει περισσότερο να ποντάρει τον τριπλασιασμό παρά το 1,5 όμως εγώ θα το αποφύγω το σημείο. Θα πάω για επιλογές στα ειδικά στοιχήματα.

Βασικό μου ποντάρισμα οι πόντοι του Μιλουτίνοφ που θεωρώ πως θα είναι κλειδί για το ματς. Ο Μάνος για να τον εκνευρίσει δεν υπάρχει, στην Ευρωλίγκα είναι ελάχιστες οι φορές που έχει κινδυνέψει με φάουλ σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, για αυτό και ο Σέρβος σέντερ πιστεύω πως μπορεί να κυριαρχήσει κάτω από τα καλάθια και να μας φέρει το 1.87 που προσφέρει το +11,5 πόντοι.

Συνεχίζοντας στα ειδικά μου αρέσει το οβερ 1,5 τρίποντο του Σπανούλη στο 1.75 αλλά και το Double-Double του Μιλουτίνοφ που πληρώνει με τετραπλασιασμό! Επίσης αξίζει το ποντάρισμα του βάση απόδοσης και το οβερ 0,5 τρίποντο Αντετοκούνμπο. Σε αποδόσεις στο 3 το βρίσκουμε!

Τέλος για τους συνολικούς πόντους στο ματς θα πάω στο όβερ 153,5 που το βρίσκω στο 1.75.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ