Μπλόκο στην Τριπολιτσά

Μπλόκο στην Τριπολιτσά

Μεγάλα ματς, σπουδαίες ευκαιρίες στοιχηματικά από τις μάχες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Η Σούπερ Λιγκ μας δικαίωσε απόλυτα χθες και μας χάρισε δύο εξαιρετικά g-g ισορροπώντας την κατάσταση σε σχέση με τις αγγλικές αστοχίες. Στην Λίγκα θα στηριχθούμε και σήμερα με τα σπουδαία ματς που περιλαμβάνει η μέρα για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Πρώτος χρονικά ο Ολυμπιακός που ψάχνει το τρίποντο στη Λιβαδειά, νίκη που στο 1.40 προφανώς και δεν μας συγκινεί.

Αυτά που ξεχωρίζουμε είναι το 2 ημίχρονο 2 τελικό με απόδοση που υπερβαίνει τον διπλασιασμό αλλά και το 2 & οβερ 1,5 που το βρίσκουμε σε αποδόσεις γύρω από το 1.75. Στο 1.95 συνάμα ο Φορτούνης ως any time scorer μας αρέσει…

Πάμε στην Τρίπολη και το πολύ δύσκολο ματς του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με τον Αστέρα. Ο Αστέρας με Παράσχο στον πάγκο μετράει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και απέναντι του θα βρει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που όμως αγωνιστικά είναι σε κακή κατάσταση εδώ και καιρό. Τον ΠΑΟΚ που δεν θα έχει τον Πρίγιοβιτς.

Με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια η επιλογή είναι ο αποκλεισμός του διπλού με την διπλή ευκαιρία στο 1Χ να βρίσκεται στο 1.65. Μια καλή επιλογή συνάμα σε απόδοση διπλασιασμού είναι το αμφίσκορο.

Πάμε και στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Λογικά το under 2,5 βρίσκεται σε αποδόσεις γύρω από το 1.5 που δεν μας συγκινούν. Αξίζει το ρίσκο στο under 1,5 με απόδοση στο 2.5 καθώς η Ξάνθη είναι ομάδα που ξέρει τον τρόπο να καταστρέφει το παιχνίδι ενώ συνάμα έχει μια πολύ καλή παράδοση στα εκτός έδρας με τους πράσινους.

Όσον αφορά τα ξένα πρωταθλήματα δύο επιλογές κρατάμε. Το όβερ 2,5 στο Τότεναμ-Μάντσεστερ και το διπλό της Ρεάλ με την Μπέτις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ