Γιάννη μου, χάσαμε…

Γιάννη μου, χάσαμε…

Αυτοαποθεώθηκε ο Γιάννης Κόντης μετά το διαζύγιο του με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ηρωική έξοδο πραγματοποίησε ο Γιάννης Κόντης από τον Απόλλων Σμύρνης. Μετά το διαζύγιο των δυο πλευρών, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας, έκανε τον απολογισμό της θητείας του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Εχει πολύ μεγάλο δίκιο σε όσα αναφέρει για τον κακό σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι, αλλά λείπει η αυτοκριτική. Πουθενά δεν αναφέρει τα λάθη που έκανε ο ίδιος. Με λίγα λόγια (αυτο)αποθεώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις και αν δεν ζούσαμε στην Ελλάδα θα πιστεύαμε ότι ο Απόλλων Σμύρνης χτυπάει Ευρώπη.

Ο Οριχουέλα ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος (!), ο Ντούρσο δανεικός από τη Ρόμα, ο Λούκιτς δανεικός από τη Σπόρτιγκ Μπράγκα, οι Ντεφεδερίκο και Ακόστα με τα σπουδαία βιογραφικά. Λες και παίζουν ποδόσφαιρο τα βιογραφικά ή το από ποια ομάδα προέρχεται ο κάθε παίκτης.

Πουθενά δεν αναφέρεται το πατατράκ με τον προπονητή που ήρθε να υπογράψει και αποδείχθηκε τελικά ότι είχε ακόμα ενεργό συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Την αδυναμία να βρεθεί ένας καλός προπονητής από την ξένη αγορά, να δημιουργηθεί ένα πλάνο ενίσχυσης της ομάδας τον Γενάρη και να οργανωθεί ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα.

Στο στόχαστρο βρέθηκαν δημοσιογράφοι, μάνατζερ, μάνατζερ- δημοσιογράφοι και όποιος ασκεί κριτική. Για τα λάθη και την συμπεριφορά του μάλλον θα πρέπει να ενημερωθούμε από αλλού…

ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ