Δεν ξέρει που πέφτει η Λιβαδειά ο Περέιρα

Δεν ξέρει που πέφτει η Λιβαδειά ο Περέιρα

Τριάδα από τη Θεσσαλονίκη στο Πας Γιάννενα-Ολυμπιακός, «επιβράβευση» για Σκουλά και βοηθοί γιά κλάμματα. Ο Παράγκας έχει το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο των ορισμών της 17ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ.

ΓΕΛΑΕΙ και το παρδαλό κατσίκι με τον Μέλο Περέιρα. Ούτε αυτός έχει μάθει ακόμα κατά που πέφτει η Λιβαδειά, ούτε κάποιος από τους ακριβοπληρωμένους παρατρεχάμενος βρέθηκε να του πει. Πήγε και όρισε βοηθό στο Απόλλωνας-Λεβαδειακός τον Φίλο του Συνδέσμου Βοιωτίας. Κι όταν το πήρανε χαμπάρι τρέχανε άρων-άρων να τον αλλάξουν. Σε μία αγωνιστική που θα σφυρίξουν όλα τα μπουμπούκια της «εξυγίανσης». Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σκουλάς. Ενώ επανέρχεται μετά βαΐων κλάδων η βοηθός Δέτση.

ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός. Από τους καλούς διαιτητές ο Παπαδόπουλος, αλλά φοβάται. Ειδικότερα μάλιστα, έτσι και τον πάρουν τηλέφωνο. Όπως είχε συμβεί πριν από το Αστέρας Τρίπολης ΑΕΚ στο πρώτο γύρο. Ξέρει αυτός. Από τη Θεσσαλονίκη και οι δύο βοηθοί, Νικολαίδης Νατσιόπουλος Κι νοών νοείτω. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πάρει ούτε ανάποδο αράουτ.

Απόλλωνας- Λεβαδειακός. Επανέρχεται ο Λάμπρου, που τα είχε διαλύσει στο Λάρισα-Ξάνθη. Τόσο σοβαρά ασχολείται ο Μέλο Περέιρα με τους ορισμούς που κατ αρχήν είχε βάλει βοηθό τον Φίλο του Συνδέσμου Βοιωτίας. Όταν το πήραν χαμπάρι και του το είπανε, τον άλλαξε με τον Κωνσταντόπουλο. Αυτόν που είχε ακύρωσε το γκολ του Μπίσεσβαρ στο Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ. Για να δέσει το γλυκό βάλανε δεύτερη βοηθό τη γνωστή και μη εξαιρετέα, τη προστατευόμενη του Τριτσώνη, Μαρία Δέτση. Αυτή που στο Παναιτωλικός- ΑΕΚ, έπαιζε ΑΕΚ εκατό μηδέν.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος. Πολλά με λίγα ειναι το ματς και ξεκούραστο μεροκάματο γιά τον «κορυφαίο» και πάντα καλοδεχούμενο στη Τούμπα Σιδηρόπουλο. Από τους καλούς βοηθούς ο Κωσταράς. Έχει δώσει δείγματα γραφής στη νέα κατάσταση ο Κούλα Χασάν.

ΟΦΗ-Παναιτωλικός. Στου κασίδι το κεφάλι μαθαίνει να σφυρίζει ο Κοτσάνης.

Λάρισα-Άρης. Δεν είναι κακός διαιτητής ο Φωτιαδης.

Ξάνθη-Ατρόμητος. Ένας ακόμα ορισμός για τον Σκουλά, το πουλέν της εξυγίανσης. Επιβράβευση που έκλεισε αυτιά και μάτια και δεν έγραψε τίποτα, για το ντου, Λουτσέσκου, Σαραϊδάρη, Κωνσταντινίδη, φουσκωτών στο ημίχρονο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης. Δύσκολο ματς κι είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να το βγάλει ο Φωτιάς. Μέτριος ο βοηθός Παπαδάκης και χωρίς δείγματα γραφής ο Πάγκαλος.

Λαμία-Παναθηναϊκός . Πολύ πιθανό να τα μπερδευτεί και να τα μπερδέψει ο Ζαχαριάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ