Τα λεφτά στο κόκκινο, γενικώς…

Τα λεφτά στο κόκκινο, γενικώς…

Τα ματς του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ στο μικροσκόπιο του Καμμένου…

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε παταγωδώς χθες στο Κάουνας και μαζί και οι επιλογές μας που στηρίζονταν σε αυτόν. Με την ελπίδα πως σήμερα θα αλλάξουμε ρότα πάμε γρήγορα-γρήγορα να δούμε τις ποδοσφαιρικές βεβαίως-βεβαίως επιλογές μας.

Που ξεκινούν από τον Ολυμπιακό που στην Λιβαδειά μας «χρύσωσε». Στα Γιάννενα τώρα η ομάδα του Μαρτίνς θα έχει λογικά πιο δύσκολο έργο.

Είναι προφανώς το μεγάλο φαβορί για τη νίκη όμως το διπλό είναι χαμηλό για αυτό και θα το ποντάρουμε σε συνδυασμό με το όβερ 1,5 γκολ που μας ανεβάζει την απόδοση στο 1.75. Αφήνουμε το ματς στα Γιάννενα και πάμε Ριζούπολη εκεί που ο Απόλλων αν θέλει να έχει ενδιαφέρον για τη συνέχεια χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη με τον Λεβαδειακό. Σε απόδοση στο 2.25 αξίζει ένα πονταρισματάκι ο άσος.

Τέλος όσον αφορά στην Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει προβλήματα με τον Πανιώνιο. Θα ποντάρουμε το όβερ 2,5 καθώς ο άσος είναι ανύπαρκτος…

Πάμε και στο Νησί με την Πρέμιερ Λιγκ να κυριαρχεί στις επιλογές μας. Επιμένοντας στο κόκκινο θα πιστέψουμε την Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Τσέλσι ποντάροντας στον άσο που κυμαίνεται από 3.70 έως και 3.85! Από εκεί και πέρα θα πάμε στο αμφίσκορο στα ματς Γουλβς-Λέστερ και Σαουθάμπντον-Έβερτον ενώ από την Τσάμπιονσιπ θα κρατήσουμε τον άσο της Νότιγχαμ επί της Μπρίστολ σε απόδοση 2.35.

Μακριά από το Νησί θα ποντάρουμε όβερ 2,5 στο ντέρμπι της Ρεάλ με την Σεβίλλη αλλά και στο Ρόμα-Τορίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ