Η κωμωδία της ΚΕΔ του Περέιρα συνεχίζεται: Νέα γκάφα από τον Mr 22.000 € τον μήνα

Η κωμωδία της ΚΕΔ του Περέιρα συνεχίζεται: Νέα γκάφα από τον Mr 22.000 € τον μήνα

Επική γκάφα από την ΚΕΔ και τον Μέλο Περέιρα, που όρισαν τον Τζοβάρα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας στον αγώνα της Λαμίας με τον Ατρόμητο - Στη συνέχεια αφού κατάλαβαν την γκάφα τους τον αντικατέστησαν με τον Κομίνη!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό: Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή από την Φθιώτιδα στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στην Λαμία και τον Ατρόμητο, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!

Δηλαδή, οι… φωστήρες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας όρισαν διαιτητή που ανήκει στην ΕΠΣ της γηπεδούχου! Μόνο στην Ελλάδα της «εξυγίανσης» συμβαίνουν αυτά, με τη νέα επική γκάφα της ΚΕΔ να προκαλεί γέλιο σε όλη την Ελλάδα. Μια ακόμα περίπτωση, που αποδεικνύει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι και το μόνο που κάνουν είναι να πηγαίνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Μετά από λίγη ώρα και αφού κατάλαβαν την γκάφα τους, αντικατέστησαν τον Τζοβάρα με τον Κομίνη από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο, με την ΚΕΔ των 700.000 ετησίως να γίνεται για ακόμα μία φορά ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα.

Ο Περέιρα παίρνει 22.000 ευρώ τον μήνα για να κάνει τέτοια λάθη που εξευτελίζουν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ; Για αυτό θα αποφασίσει ο ίδιος αν θα μείνει, όπως… ανακοίνωσε ο πρόεδρος Γραμμένος; Ο Πορτογάλος διαμαρτύρεται επίσης ότι δέχεται μπούλινγκ. Το μοναδικό μπούλινγκ που γίνεται είναι από τον ίδιο στον εαυτό του. Με τέτοιους ορισμούς, που ξεφτιλίζουν την ΚΕΔ και την ΕΠΟ και προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων. Η… εξυγίανση στα καλύτερά της, με μπροστάρη τον Περέιρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ