Στη Σούπερ Λιγκ με ρίσκο…

Στη Σούπερ Λιγκ με ρίσκο…

Τα διπλά σε Λιβαδειά και Τρίπολη πληρώνουν καλά, τα γκολ συνάμα ακόμη καλύτερα.

Μας «πλήγωσε» χθες η Σούπερ Λιγκ όμως αυτό δεν μας σταματά από το να δοκιμάσουμε και πάλι την τύχη μας στα σημερινά ματς της αγωνιστικής. Μεγάλα ματς για Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό, ένας ακόμη… περίπατος για ΠΑΟΚ και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Λαμία.

Πάμε όμως να τα πάρουμε ένα-ένα. Στη Λιβαδειά ο Άρης ψάχνει ένα διπλό που θα τον διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης και κυρίως θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία του. Ο Λεβαδειακός δείχνει καταδικασμένος, όμως δεν έχει πετάξει ακόμη λευκή πετσέτα. Περιμένουμε ένα κλειστό ματς ποντάροντας όμως στο διπλό που το βρίσκουμε σε εξαιρετικές αποδόσεις, επιπέδου 2.50.

Πάμε Λαμία, εκεί που η τοπική ομάδα μετά την θριαμβευτική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο ψάχνει μια ακόμη «ανάσα» βαθμολογική απέναντι στον Ατρόμητο. Το σημείο είναι δύσκολη επιλογή, η Λαμία είναι δυνατή στην έδρα της, ο Ατρόμητος παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα θαρρώ πως ένα γκολ θα το βάλει. Το αμφίσκορο δίνει 2.20 και το κυκλώνουμε.
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα… μετατρέψει ένα ακόμη ματς σε φιλικό. Ο ΟΦΗ απέναντι του χωρίς πολλά-πολλά, όβερ 2,5 όσο το βρίσκουμε σε τιμές γύρω στο 1.75.

Στο ΟΑΚΑ τώρα και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λάρισα, το 1.50 του άσου δεν μας καλύπτει, θα ποντάρουμε όμως στην εξαιρετική απόδοση του g-g. 2.50 παρακαλώ!

Τέλος στην Τρίπολη και στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός παίζει ξανά τις πιθανότητες του να μείνει ζωντανός για το κυνήγι του τίτλου. Απέναντι του έχει μια ομάδα που παραδοσιακά του βάζει δύσκολα. Μια ομάδα όμως που στα τελευταία 4 επίσημα ματς έχει δεχθεί 12 γκολ.

Το όβερ 2,5 στο 2.20 μας κάνει όπως βεβαίως αξίζει το ποντάρισμα του το διπλό στο 1.85. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, έχει ρυθμό και την ικανότητα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Μας κάνει και το όβερ 1,5 γκολ Ολυμπιακού με απόδοση κοντά στο 2.10.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ