Επιχείρηση «πουλάμε τρέλα για τη διαιτησία» στον ΠΑΟΚ

Επιχείρηση «πουλάμε τρέλα για τη διαιτησία» στον ΠΑΟΚ

Νέα μαζική επικοινωνιακή καταιγίδα του ΠΑΟΚ, παρά την αλλοίωση και τα δύο νέα μαϊμουδένια πέναλτι κόντρα στον ΠΑΣ και σπουδή (με θράσος) περί... αδικίας του Δικεφάλου!

Εχει την πλάκα του να «διαβάζει» και να μελετάει κανείς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα την προσπάθεια που μπορεί να κάνει κάποιος να κάνει τη νύχτα-μέρα και το αντίθετο. Η εμπειρία, βλέπεις, με βοηθάει να μυρίζεσαι από μακριά τη «λαμογιά», την μπαγαποντιά. Το ψέμα. Και ειδικά όταν γίνεται με απύθμενο θράσος και τουπέ, τότε είναι που το γέλιο ξεφεύγει από τα όρια και μετατρέπεται σε τάση για έμετο.

Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ τα έχουμε δει όλα. Όλα όμως. Από δικαιολογίες, κλάψα και παραμύθια, άλλο τίποτε. Από το πώς χάθηκε το περσινό πρωτάθλημα, με τους πανηγυρίζοντες χούλιγκαν να σημαδεύουν αντιπάλους και την μπούκα του Σαββίδη, τους έμεινε η… κλοπή. Λογικό. Πώς να δικαιολογήσεις τη βλακεία σου, την αμάθειά σου, τον νεοπλουτισμό σου και τη «σας γαμ… όλους», προσέγγισή σου στην πραγματικότητα.

Το τελευταίο σενάριο της επικοινωνιακής λαίλαπας που χρηματοδοτεί ο Ιβάν, λοιπόν, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πείσει ότι το σύστημα του ποδοσφαίρου, αδικεί την (νέο)πλούσια, πλην τίμια ομάδα της Τούμπας. Ότι οι αλήτες οι διαιτητές, που υπάγονται στην ΕΠΟ του «δικού μας» Καμμένου, αδικούν κατά συρροή και σύστημα την ΠΑΟΚάρα. Ότι την Τετάρτη, τα δύο ΜΟΥΦΑ-πέναλτι που έδωσε ο κόρακας, ήταν δίκαια και ότι αυτός ο αλήτης ο ρέφερις, έπρεπε να δώσει και τρίτο πέναλτι στην ΠΑΟΚάρα.

Είναι τόσο θρασείς και με διάθεση να «πουλήσουν τρέλα», που υποστηρίζουν με πάθος και με μεγάλη σπουδή, ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο αδικημένος από τη διαιτησία τη φετινή χρονιά. Αλήθεια, αυτό λένε. Και το πιστεύουν. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από αυτά που (τους λένε να) λένε/γράφουν. Είναι τόσο ένθερμες οι φωνές υποστήριξης του αφηγήματος περί… αδικίας του ΠΑΟΚ (ήμαρτον!!!), που λες, δεν μπορεί, κάτι θα έχουν πάθει οι άνθρωποι. Δεν μπορεί να λένε τόσες αρλούμπες.

Βεβαίως, η αλήθεια είναι πως καμία αρλούμπα δεν λένε. Ξέρουν τι λένε/γράφουν. Από το… μπλοκ του Βιεϊρίνια με τη Λαμία και μετά -που αποτελεί την πιο κραυγαλέα φάση εύνοιας (γιατί έτσι «γουστάρουμε») των τελευταίων χρόνων- ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να ακολουθήσουν πιστά τα «εργαλεία» και τα Μέσα του την επιχείρηση «πουλάμε τρέλα για τη διαιτησία». Επιχείρηση που εντάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα όργια του Φωτιάδη, με τα οποία διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό το τελικό σκορ.

Οσο περνάει ο καιρός, τόσο τα πράγματα θα ξεφεύγουν σε επικοινωνιακό επίπεδο. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Εχει και πιο κάτω. Πολύ πιο κάτω. Οι αγωνιστικές που απομένουν για να τελειώσει η σεζόν αναμένεται να είναι ιστορικής σημασίας και να αποκτήσουν συλλεκτική αξία για τον ιστορικό του μέλλοντος. Σε λίγο θα δείτε ότι και ο Γραμμένος θα είναι «αλλουνού». Και η ΕΠΟ αλλουνού. Και κάτι εκατομμύρια (όχι ευρώ) που σκορπίστηκαν στις εκλογές, δεν ήταν «δικά μας».

Υπομονή, το σίριαλ «πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ», έχει πολλά επεισόδια ακόμη…

ΥΓ. Τώρα που η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής «ντύθηκε» στα… Κίτρινα, με τις… ευχές του Μελισσανίδη, θα έχουν μεγάλη πλάκα οι συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Μεγάλη πλάκα, όμως. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα περνάει αυτά που θέλει ο «δικός μας» Γραμμένος.

ΥΓ2. Οποιος διαιτητής-βοηθός κάνει το λάθος να μην ευνοήσει τον ΠΑΟΚ, εξαφανίζεται για εβδομάδες, μήνες ή και τελείως. Στα λάθη εναντίον των υπολοίπων είναι συνήθως Κυριακή ή Σάββατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ