Η ευκαιρία στο ΟΑΚΑ

Η ευκαιρία στο ΟΑΚΑ

Ποντάρουμε στα δύο ματς της Σούπερ Λιγκ και ψάχνουμε ευκαιρίες από την Ευρώπη.

Καθοριστικό είναι το αποψινό ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης. Και οι δύο ομάδες δεν είναι σε καθόλου καλό «φεγγάρι». Ο Παναθηναϊκός αν δεν νικήσει χάνει για τα καλά έδαφος για την ευρωπαϊκή πεντάδα, ο Αστέρας έχει κατρακυλήσει και πάει να μπλέξει ξανά.

Και οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα δέχονται γκολ, ο Παναθηναϊκός πιο δύσκολα ο Αστέρας σωρηδόν.

Το όβερ 2,5 μας προσφέρεται σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.60! Είναι μια τεράστια ευκαιρία και θα την εκμεταλλευτούμε.

Από σημείο η επιλογή είναι ξεκάθαρα Παναθηναϊκός ειδικά σε διπλασιασμό (και κάτι παραπάνω) που μας προσφέρεται η επικράτηση του.

Πάμε στο δεύτερο ματς της ημέρας για την Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει χωρίς στόχο μια και πάνω από την 4η θέση που είναι δεν μπορούν να πάνε.

Οι γηπεδούχοι παίζουν την ύπαρξη τους. Το κίνητρο είναι τεράστιο για τον ΠΑΣ όπως και το 3.25 του άσου. Το 1.60 του 0,5 γκολ για τον ΠΑΣ είναι πολύ καλό.

Στας Ευρώπας τώρα, ο Καμμένος έχει ξεχωρίσει κάποιες καλές ευκαιριούλες. Πάμε να τις δούμε εν τάχει. Ξεκινάμε από την ισοπαλία στο Χέρτα-Βέρντερ με απόδοση μάλιστα στο 3.70 και συνεχίζουμε με τον άσο της Μπράιτον επί της Ντέρμπι στο 1.90.

Προχωράμε με τον άσο της Θέλτα επί της Λεβάντε και τα όβερ 2,5 στα ματς, Όλνταμ-Κρου, Όξφορντ-Πιτέρμπορο και Πρέστον-Νότιγχαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ