Με τα γκολ στο Europa και τον Παναθηναϊκό στην Πόλη

Με τα γκολ στο Europa και τον Παναθηναϊκό στην Πόλη

Μετά το εύκολο χθεσινό ταμείο και τη μυθική ανατροπή-πρόκριση της Γιουνάιτεντ, θα προτιμήσουμε και σήμερα τα γκολ από το Europa και Παναθηναϊκό από τη Euroleague.

Η χθεσινή βραδιά απέδειξε γιατί η διοργάνωση του Champions League είναι η κορυφαία παγκοσμίως. Το τι είδαν τα ματάκια μας στο Παρίσι και την Πορτογαλία δεν περιγράφεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πραγματοποιεί μια από τις κορυφαίες ανατροπές στην ιστορία του θεσμού.

Τα παιδιά του Σόλσκιερ επικράτησαν με 3-1 της Παρί Σεν Ζερμέν και πέρασαν στους «8», ενώ το πλέον αξιοσημείωτο είναι πως μας πλήρωσε από το πρώτο ημίχρονο. Αμφίσκορο είχε δοθεί στη χθεσινή στήλη και όβερ (με τη λογική ότι δεν θα σκοράρει η αγγλική ομάδα) οπότε πληρωθήκαμε, όπως και να έχει.

Στο Ντραγκάο η Πόρτο προκρίθηκε στην παράταση με 3-1, όμως και πάλι από το ημίχρονο εμείς είχαμε πληρωθεί, ενώ βγήκε και το όβερ 2.5.

Όσον αφορά τη σημερινή μέρα έχει μπόλικο ψωμί, με Europa League και Euroleague, ενώ παίζει και ο Παναθηναϊκός ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την τελευταία και καταϊδρωμένη Νταρουσάφακα.

Με βάση τα τελευταία παιχνίδια των πράσινων που σκοράρουν πολύ και με τη λογική της τρέλας και της Αμερικανιάς που κουβαλάει η τούρκικη ομάδα, το όβερ 157.5 που δίνεται ως βασικό αξίζει και το βρίσκει κανείς σε απόδοση 1.90. Πέρα όμως από αυτό οι πράσινοι θα κερδίσουν, απλά το χάντικαπ των 8,5 πόντων δεν είναι ασφαλές. Με χάντικαπ κοντά στους 4.5 πόντους και απόδοση κοντά στο 1.60 μπορεί κανείς να πληρωθεί από την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, αν φοβάται το όβερ.

Αυτό είναι και το μοναδικό ματς που βλέπουμε από τη Euroleague, ενώ στο ποδόσφαιρο έχει ενδιαφέρον η φάση των «16» και τα πρώτα παιχνίδια του Europa. Το αμφίσκορο στο Αϊντραχτ – Ίντερ δεν χάνει με τις δύο ομάδες και να σκοράρουν αρκετά, αλλά κυρίως να δέχονται γκολ, ενώ προς το αμφίσκορο πηγαίνει και το ματς της Ρεν με την Άρσεναλ. Και τα δύο τα βρίσκει κανείς σε αποδόσεις πάνω από 1.60.

Τέλος, αν θέλει κανείς να ρισκάρει και να ποντάρει σε σημεία, στα πρώτα ματς του Europa, πολύ καλή απόδοση έχει το διπλό της Μπενφίκα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τους αετούς να πετάνε φωτιές τον τελευταίο καιρό. Η αξία του διπλού κυμαίνεται κοντά στο 2.30.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ