«Τίμησε» την επέτειο του πατέρα του ο Γιωργάκης

«Τίμησε» την επέτειο του πατέρα του ο Γιωργάκης

Ο Γιωργάκης που δεν έφτασε αλλά ανταγωνίζεται τον Ιβάν και οι… Λαλάκηδες που κάτι θυμήθηκαν για το όπλο του αφεντικού αλλά εστίασαν στο ποδόσφαιρο…

Την τίμησε την επέτειο των όπλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιωργάκης. Και εδώ που τα λέμε όταν ο πατέρας σου έχει αυτή την πρωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δύσκολα τον ξεπερνάς, όμως «ρουφάς» εμπειρίες και προσπαθείς να κάνεις και εσύ κάτι μεγάλο. Ο Γιωργάκης βεβαίως ως γνωστόν μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει την προτίμηση του στα όπλα αλλά στο instagram.

Στην εποχή μας και αυτό «όπλο» είναι εδώ που τα λέμε. Από εκεί ο Γιωργάκης βγάζει τον πόνο του και κάνει και τον έξυπνο στους γύρω τους. Για να τον αποθεώνουν οι… Λαλάκηδες και να τον κράζουν οι απέναντι.

Έτσι ο Γιωργάκης που από ότι φαίνεται δεν πήγε να πετάξει αετό μέρα που είναι και δεν είχε κάτι πιο εποικοδομητικό να κάνει αποφάσισε να πιάσει κουβεντούλα με οπαδούς του Ολυμπιακού στο instagram.

Τα όσα ακολούθησαν τα μάθατε από to10.gr με τον Γιωργάκη να τιμά αναλόγως την επέτειο ντροπής του πατέρα του.

Όπως την τίμησαν αναλόγως και οι… Λαλάκηδες στο σάιτ της… αλήθειας. Αυτό ντε που την μέρα του αγώνα, ώρες αφού είχε γίνει γνωστή η εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο δεν είχε πάρει… χαμπάρι.

Το μόνο που τελικά αναφέρθηκε στο σάιτ του Λαλάκη ήταν η καταγγελία της ΑΕΚ πως ο Ιβάν οπλοφορούσε όταν μπήκε και απείλησε τα μέλη της αλλά και τον Κομίνη με τους βοηθούς του.

Ακολούθησαν διάφορα κωμικοτραγικά δημοσιεύματα από τους υπηρέτες του Ιβάν για να μπορέσουν να καλύψουν τον παγκόσμιο διασυρμό του ανθρώπου που υποτίθεται θα έφερνε το νέο και αγνό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τελικά έφερε ένα όπλο στο γήπεδο, ευτυχώς και όχι δύο καπνισμένες κάνες…

Μέρα που είναι λοιπόν οι… Λαλάκηδες αποφάσισαν να βρουν ένα τρόπο και να θυμίσουν στους αναγνώστες της Θύρας 4 που τους ακολουθούν τι ακριβώς είχε συμβεί πέρσι τέτοια μέρα.

Από όλα όσα είχαν συμβεί το μικρότερο βεβαίως ήταν ότι ο Ιβάν βρέθηκε στο γήπεδο με όπλο και δια της τεθλασμένης εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή! Μιλάμε για γκαντεμιά μεγάλη για τον Ιβανόη μας! Τόσα και τόσα συνέβησαν και κάποιοι κακεντρεχείς θέλησαν να αναδείξουν ως βασικό θέμα της ένοπλη εισβολή του Ιβάν στο γήπεδο.

Μην κοιτάτε που παγκοσμίως άπαντες στάθηκαν αποκλειστικά σε αυτό το εμετικό στιγμιότυπο. Βλέπετε δεν ήταν… Λαλάκηδες αυτοί για να πουν την «αλήθεια» που πληρώνει ο μέγας ευεργέτης με τον instagramer γιο και να περιοριστούν στις καταγγελίες της ΑΕΚ.

Για αυτό και το ντέρμπι της ντροπής ανάμεσα στους δύο νονούς της εξυγίανσης, που διέσυραν παγκοσμίως το ποδόσφαιρο μας με πρώτο και καλύτερο τον Ιβάν Σαββίδη, αναλύθηκε κυρίως ποδοσφαιρικά. Άντε και δύο-τρεις μπηχτές για τον γίγαντα Κομίνη που επιβίωσε αυτής της κατάστασης και συνεχίζει μάλιστα να σφυρίζει ακατάπαυστα και όλα καλά. Μάθαμε τι κάνει σήμερα ο Βαρέλα, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και η… Καλαμαριά. Και από εκεί πάνε και οι άλλοι.

Δεν τίμησαν τα παιδιά της Δάφνης με την Σαλονικιώτικη καρδιά την επέτειο του Ιβάν. Την… τίμησε δεόντως ο Γιωργάκης. Ανήμερα της μέρας ντροπής του πατέρα του, της μέρας που θα τον κουβαλάει για όλη του την ζωή, της μέρας που έγινε γνωστός στα πέρατα του κόσμου για την ένοπλη εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ο Γιωργάκης αποφάσισε να πάρει μερίδιο της επετείου.

Την ίδια μέρα ο Γιωργάκης αποφάσισε να αποδείξει το επίπεδο του βρίζοντας με χυδαίες εκφράσεις οπαδούς του Ολυμπιακού.

Γιατί… βαριόταν όπως έγραψε και δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει. Γιατί μπορεί και ξέρει πως κανείς από την σημερινή Κυβέρνηση δεν θα τον κυνηγήσει όπως οφείλει να γίνει, όπως θα γινόταν σε ένα σοβαρό κράτος που η εκάστοτε Κυβέρνηση δεν… κυβερνάτε από ολιγάρχες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ