Κάνει τη… διαφορά ο Παναθηναϊκός

Κάνει τη… διαφορά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παίζει έναν τελικό στο ΟΑΚΑ με την Μπασκόνια, θέλει πάση θυσία νίκη και γιατί όχι να μην καλύψει και τη διαφορά των 9 πόντων του πρώτου αγώνα...

Στη σκιά της είδησης του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μπασκόνια, σε έναν παιχνίδι must-win για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο.

Οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά play off και συγκριτικά με τους Βάσκους έχουν πιο πολύ ανάγκη το ματς. Το τριφύλλι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Euroleague με τελευταία αυτή επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα παίζοντας παράλληλα πολύ όμορφο μπάσκετ.

Παράλληλα η Μπασκόνια επίσης καίγεται για τη νίκη, ενώ μετράει έξι σερί νίκες σε ACB και Euroleague, αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Εκτός από τους Σενγκέλια και Γκρέιντζερ, εδώ και μία εβδομάδα έχασε τον Τζάνινγκ, αλλά και τον Γκαρίνο. Όμως η αλήθεια είναι πως έχει καβάτζα και το συν 9 του πρώτου μεταξύ τους ματς, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει έναν παραπάνω λόγο να κερδίσει, μετά τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ και ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα κερδίσει, ενώ λόγω συγκυριών αλλά και απουσιών της Μπασκόνια έχει μεγάλη ευκαιρία να καλύψει τη διαφορά του πρώτου ματς. Στοιχηματικά το παιχνίδι πηγαίνει προς την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ το χαντικαπ των 9,5 πόντων μπορεί να καλυφθεί και να πάρει ξεκάθαρο πλεονέκτημα το τριφύλλι με την απόδοση να κυμαίνεται στο 2.00.

Ένα σημείο είναι αυτό λοιπόν από το σημερινό κουπόνι, αλλά και το άντερ στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Μιλάνο, όπου και οι δύο θέλουν τη νίκη. Το σκορ πιθανότατα να πάει ψηλά αλλά το όριο των 177 πόντων παραείναι υψηλό. Το άντερ 177 πόντων λοιπόν σε απόδοση περίπου στο 1.90 αξίζει, ενώ λόγω κινήτρου αξίζει και ο άσος της Μακάμπι με την αδιάφορη Ζαλγκίρις σε απόδοση κοντά στο 1.50 που με χάντικαπ 4.5 πόντων πηγαίνει στο 1.85. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου θέλει νίκη οπωσδήποτε για να ελπίζει σε είσοδο στην οκτάδα και η λογική λέει ότι θα την πάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ