Φάκελος Σάκχοφ

Φάκελος Σάκχοφ

Τα δεδομένα για το μέλλον του διεθνή Ουκρανού μέσου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στον... αέρα.

Στον… αέρα βρίσκεται ο υποψήφιος πρωταθλητής Εβγέν Σάκχοφ. Η ανανέωση του Ουκρανού μέσου θα κριθεί χωρίς υπερβολή από… τρίτους. Βλέπετε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής καταλαμβάνει εκτός των άλλων θέση ξένου, οι οποίες είναι περιζήτητες.

Στις αρχές Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ δέχτηκε επίσημη πρόταση από την Βίντι για την πώληση του Σάκχοφ. Ο δικέφαλος τότε απάντησε αρνητικά αφού ήταν κοινό μυστικό ότι έψαχνε έναν ακόμα μέσο λόγω του τραυματισμού του Βέρνμπλουμ.  Οι δανεισμοί των Μίσιτς και Ολιβέιρα δημιούργησαν συνωστισμό στο κέντρο του ΠΑΟΚ και την τελευταία μέρα οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν τον Σάκχοφ ότι αν ίσχυε ακόμα η προσφορά της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας θα γινόταν αποδεκτή. Την τελευταία μέρα όμως δεν υπήρχε χρόνος. Σε αυτή την συνάντηση οι διοικούντες του δικεφάλου ενημέρωσαν τον Ουκρανό ότι δεν συμπεριλαμβάνετε στα πλάνα της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Σάκχοφ παρ όλα αυτά σαν πιστός στρατιώτης δεν ξενέρωσε και συνέχισε να προσφέρει. Μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Μαουρίτσιο, ο Ουκρανός αναμένεται να αποκτήσει ακόμα πιο ενεργό ρόλο αφού είναι εμφανές ότι έχει κερδίσει έδαφος έναντι του Κάνιας. Ο 28χρονος μέσος θα ήθελε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη αλλά και να ανταμειφθεί κατάλληλα αφού αυτή την στιγμή ίσως και να έχει το χαμηλότερο συμβόλαιο από όλους του βασικούς.

Δυο στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο είναι οι εξελίξεις με τον συμπατριώτη του, τον Χατσερίντι. Αν φύγει ο παροπλισμένος κεντρικός αμυντικός θα ανοίξει μια πολύτιμη θέση ξένου. Επίσης πηγαίνοντας ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League θα παίξει μεγάλο ρόλο η ομοιογένεια, όπως συνέβη και με την ΑΕΚ όπου παρά τις μεταγραφές ο Ουζουνίδης προτίμησε τον περσινό κορμό και δικαιώθηκε. Με τους Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ εκτός λόγω σοβαρών τραυματισμών και τον Ολιβέιρα στον… αέρα λόγω Πόρτο, θα πρέπει να διατηρηθεί και κάποιος κεντρικός χαφ στο ρόστερ. Εκεί ποντάρει ο Σάκχοφ και περιμένει έστω και την ύστατη ώρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να τον καλέσουν για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ