«Λουκέτο» στη Β’ κατηγορία έβαλε η κυπριακή ομοσπονδία

«Λουκέτο» στη Β’ κατηγορία έβαλε η κυπριακή ομοσπονδία

Οι απανωτοί φάκελοι για αγώνες ύποπτους χειραγώγησης, οδήγησαν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κύπρου στο να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Πολλά μπορεί να καταλογίσει κάποιος στο κυπριακό ποδόσφαιρο, όχι όμως και αδιαφορία! Η εκτελεστική επιτροπή της Κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) σε πρόσφατη συνεδρίαση της αποφάσισε την άμεση αναστολή, το… λουκέτο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, παραπέμποντας την απόφασή της στο διοικητικό συμβούλιο.

Η εκτελεστική επιτροπή εξέτασε το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο αγώνων να είναι ύποπτοι χειραγώγησης, όπως φαίνεται από τους φακέλους και τις σχετικές εκθέσεις που αποστέλλει η ΟΥΕΦΑ! Μάλιστα μέχρι να αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να ληφθούν και συγκεκριμένα μέτρα προκειμένου να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, η δική μας ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξακολουθεί να καταχωνιάζει τους φακέλους της UEFA με τους οποίους ουδείς ασχολείται.

Επιπλέον οι… φωστήρες της ΕΠΟ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (λέγε με υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη) προσφέρουν τη νέα κατηγορία, τη Σούπερ Λίγκα 2, στους ανθρώπους της Φούτμπολ Λιγκ που έχουν την… τεχνογνωσία! Τους ανθρώπους της δικής μας Β’ Εθνικής, την οποία ουκ ολίγες φορές έχουν χαρακτηρίσει παράγοντες της ΟΥΕΦΑ και της FIFA ως «παγκόσμια πρωταθλήτρια» στα προσυνεννοημένα ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ