Αποκλειστικό: «Ελεύθερος» ο Βράνιες για την ΑΕΚ!

Αποκλειστικό: «Ελεύθερος» ο Βράνιες για την ΑΕΚ!

To10.gr αποκαλύπτει την αντιπρόταση της Αντερλεχτ για τον Βράνιες, που συζητήθηκε στο τετ α τετ των Μελισσανίδη και Λυμπερόπουλου στα γραφεία της ΑΕΚ.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στο χθεσινό ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ήταν οι στρατηγικές κινήσεις στην υπόθεση Βράνιες. Κυριολεκτικά ΑΕΚ και Αντερλεχτ έχουν αναλωθεί σε μια παρτίδα σκάκι και κάθε κίνηση γίνεται έπειτα από ώριμη σκέψη.

Οι δυο άντρες έπρεπε να σκεφτούν πώς θα δράσουν στην πρόταση που κατέφθασε από την πλευρά της Αντερλεχτ! Πριν από μερικές μέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι η ΑΕΚ ζήτησε επισήμως δανεικό τον Βόσνιο αμυντικό καλύπτοντας το 50% του συμβολαίου του. Όμως η Αντερλεχτ αρνήθηκε αυτή την προσφορά ζητώντας έξτρα ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ για ετήσιο ενοίκιο.

Οι Βέλγοι δέχτηκαν στην αρχή της εβδομάδας επίσημη πρόταση από τη Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία δεν τους κάλυπτε, ενώ και ο παίκτης πιέζει να επιστρέψει στην Ενωση. Θεωρείται δεδομένο ότι λόγω των όσων έχουν διαρρεύσει για τον χαρακτήρα του, οι ομάδες δεν θα κάνουν… ουρά για την απόκτηση του. Οπότε αυτή τη στιγμή οι λύσεις είναι περιορισμένες και η ΑΕΚ εμφανίζεται η καλύτερη επιλογή.

Αυτό ανάγκασε τους Βέλγους να κάνουν την κίνηση τους. Συγκεκριμένα η Αντερλεχτ αντιπρότεινε στην ΑΕΚ, να αφήσει τον παίκτη εντελώς ελεύθερο να υπογράψει στον Δικέφαλο, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πληρώσει το ένα 1.000.000 € που βάσει χρονοδιαγράμματος θα πρέπει να εξοφλήσει μέχρι το φθινόπωρο, όπως προβλέπεται από τη συμφωνία που είχε γίνει πέρσι το καλοκαίρι για την αγορά του παίκτη.

Σε αυτή την περίπτωση η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει και με τον Βόσνιο αμυντικό, καθώς πλέον θα μιλάμε για νέο- 3ετές πιθανότατα- συμβόλαιο και δεν θα υπάρχει η… βοήθεια της Αντερλεχτ στην κάλυψη του. Εδώ θα φανεί και κατά πόσο θέλει να επιστρέψει ο Βράνιες στην ΑΕΚ και είναι έτοιμος για οικονομική θυσία ή θα μείνει κολλημένος στις εξωπραγματικές αποδοχές που έχει στο Βέλγιο και οι οποίες αποτέλεσαν αφορμή να φύγει πέρσι το καλοκαίρι από την πρωταθλήτρια.

Επίσης, θα φανεί και πόσο θέλει η ΑΕΚ τον Βράνιες, καθώς με τον παίκτη ελεύθερο, είναι σαφές ότι μπορεί να γίνει μια πολύ καλύτερη συμφωνία. Αλλωστε, ουσιαστικά η πρόταση της Αντερλεχτ, που αποκαλύπτει σήμερα to10.gr, είναι σαν η ΑΕΚ να δάνεισε τον ποδοσφαιριστή της στους Βέλγους για έναν χρόνο, με… ενοίκιο 2.500.000 €. Χρήματα που έχουν ήδη μπει στο ταμείο της Ενωσης. Και τα οποία είναι εξωπραγματικά, με βάση και την εξέλιξη της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ