Χριστοβασίλης: Από τα καφεδάκια στο Μακεδονία Παλλάς στον δρόμο για τον υποβιβασμό

Χριστοβασίλης: Από τα καφεδάκια στο Μακεδονία Παλλάς στον δρόμο για τον υποβιβασμό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται με το ένα πόδι στην δεύτερη κατηγορία. Ο Χριστοβασίλης από τα «κολλητιλίκια» με τον ΠΑΟΚ έφτασε στην καταγγελία της… εξυγίανσης. Παίρνει στον λαιμό του έναν ιστορικό σύλλογο…

Θα μπορούσε κάλλιστα να δει τι είχε συμβεί με τον προηγούμενο. Ποια ήταν η κατάληξη μιας ομάδας που «δέθηκε» στενά με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. Όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με πρώτο και καλύτερο τον Πουρλιοτόπουλο έπιναν καφεδάκι στα Χανιά έξω ακριβώς από το σημείο που οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά κατέθεταν για τα όσα είχε υποστηρίξει η διοίκηση του για το ματς στο Καραϊσκάκη.

Ο Πλατανιάς την επόμενη χρονιά έπεσε «σούμπιτος». Παρότι είχε χρησιμοποιηθεί από τον «χαλίφη». Δεν είχε πετύχει όμως τον στόχο του, το πρωτάθλημα στα δικαστήρια που επεδίωκε ο Ιβάν να πάρει από τον Ολυμπιακό.

Στα δικαστήρια είχε καταπέσει οι συκοφαντίες των ανθρώπων του Πλατανιά. Και την επόμενη χρονιά έπεφτε γρήγορα και εύκολα ο Πλατανιάς.

Έμπειρος παράγοντας, εδώ και χρόνια, ο Χριστοβασίλης προφανώς δεν παρατήρησε αρκετά από τα δεδομένα της… εξυγίανσης. Επέλεξε να «δεθεί» με τον ΠΑΟΚ, έπινε τα καφεδάκια του παρέα με τον Μάκη στο Μακεδονία Παλλάς λίγο πριν το ματς στα Γιάννενα που οι ΠΑΟΚτζήδες ισοπέδωσαν το γήπεδο των Ιωαννίνων αλλά κανείς δεν είδε δεν άκουσε κάτι. Μαζί με την αθλητική δικαιοσύνη και ο Χριστοβασίλης που είπε να αφήσει να περάσει το θέμα.

Θα του πλήρωνε άλλωστε ο ΠΑΟΚ τα σπασμένα, όπως δήλωσε αρκετό καιρό μετά τις αποκαλύψεις από to10.gr για τα καφεδάκια με τον Μάκη παραμονές του αγώνα. Και όλα αυτά ενώ οι κατηγορίες – καταγγελίες για περίεργες καταστάσεις στα διοικητικά του ΠΑΣ (με εμπλοκή άλλης ομάδας της Σούπερ Λιγκ, ποιάς άραγε;) έρχονταν συνεχώς στην επικαιρότητα. Και επωνύμως από τον Κούγια.

Την ίδια ώρα που ο Χριστοβασίλης απολάμβανε την μεγάλη «αγκαλιά» του… πατερούλη οι οπαδοί του ΠΑΣ «έβραζαν» βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, βλέποντας τον ιστορικό ΠΑΣ να ελέγχεται από κέντρα που δεν είχαν καμία σχέση με αυτόν.

Ίσως, βλέποντας και αυτό που δεν έβλεπε ο Χριστοβασίλης, σίγουρος για τα… καφεδάκια του με τον Μάκη. Την σεζόν που κύλησε και φτάνει την Κυριακή στο φινάλε της. Με τον ΠΑΣ πρώτο φαβορί για να ακολουθήσει στην δεύτερη κατηγορία Απόλλωνα και Λεβαδειακό.

Και ξαφνικά ο Χριστοβασίλης «είδε το φως το αληθινό». Εδώ και λίγες αγωνιστικές κατάλαβε (και αυτός) πως δεν υπάρχει… εξυγίανση! Εκπληκτικό! Φωνές για τη διαιτησία και για «σπρώξιμο» του ΠΑΣ στον υποβιβασμό. Επίσημες ανακοινώσεις που στηλιτεύουν την… εξυγίανση.

Και μέσα σε όλα, τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες παραμονής, μια και δεν εξαρτάται μόνο από τον ΠΑΣ αλλά και από το τι θα γίνει στα Ατρόμητος-ΟΦΗ και Αστέρας-Πανιώνιος.

Απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που θα παίξει για το αήττητο του με την ΚΕΔ του… εξυγιαντή Περέιρα να ορίζει τον αγαπημένο της Σιδηρόπουλο για να σφυρίξει. Και τον Χριστοβασίλη να βλέπει ενάμιση χρόνο μετά τα καφεδάκια στο Μακεδονία Παλλάς το «ψυχρό» πρόσωπο της (μέχρι πρότινος) αγαπημένης του «εξυγίανσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ