Η ώρα των πρωταθλητών

Η ώρα των πρωταθλητών

Μπασκετικά θα κινηθούμε σήμερα, καθώς κρίνεται ο τίτλος στην Τουρκία, ανάμεσα σε Εφές και Φενέρμπαχτσε, ενώ θέλουμε να συμβεί το ίδιο και στην Ισπανία.

Πρεμιέρα κάνει το Κόπα Άφρικα απόψε, συνεχίζεται το Κόπα Αμέρικα με την αναμέτρηση του Εκουαδόρ με τη Χιλή, αλλά όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο μπασκετικό κουπόνι (απολύτως λογικά).

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τον τελικό των… τελικών στην Τουρκία, ανάμεσα σε Εφές και Φενέρμπαχτσε, αλλά και στο Game 4 των τελικών της ACB μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σειρά στην Τουρκία είναι στο 3-3 και όλα θα κριθούν απόψε, με την Εφές να έχει το πάνω χέρι λόγω έδρας. Η λογική δείχνει ντέρμπι δίχως αύριο, η Εφές είναι σε καλύτερο mood, όμως θα μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή.

Στοιχηματικά, δεν γίνεται να επιλέξεις κάτι άλλο στο συγκεκριμένο ματς πέρα από το διπλό. Η απόδοση εξιτάρει, αφού αγγίζει το 2.50, ενώ ο άσος κινείται σε νούμερα κοντά στο 1.50. Και οι δύο θα τα παίξουν όλα για όλα, όμως η Φενέρ φαίνεται να υπερέχει είτε λόγω πίεσης, είτε απλά λόγω Ομπράντοβιτς. Διπλό λοιπόν και πρωταθλήτρια η Φενέρ, διατηρώντας τα σκήπτρα της.

Όσον αφορά το clasico τα πράγματα είναι απλά. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι ισοδύναμες, τα πάντα θα κριθούν στο τέλος. Οι μπλαουγκράνα είναι πίσω με 2-1 στη σειρά και θέλουν πάση θυσία να ισοφαρίσουν και να στείλουν στο Game 5 τη σειρά στη Μαδρίτη. Όμως τι καλύτερο για τη βασίλισσα να κάνει «κηδεία» στον αιώνιο αντίπαλο μέσα στο Palau Blaugrana.

Αντί για το 2-2 και το Game 5 θα πάμε στο 1-3 της Ρεάλ και στο πρωτάθλημα και λόγω απόδοσης και κυρίως λόγω ίντριγκας. Οι μερένχες έχουν τους παίκτες να πάρουν στο τέλος το ματς και θα το κάνει. Φαβορί είναι η Μπάρτσα με απόδοση κοντά στο 1.70, όμως το 2.20 αναμφίβολα αξίζει σε απόδοση σε ένα ντέρμπι, όπου οι μπλαουγκράνα είναι οι πλέον ικανοί να πετάξουν την οποιαδήποτε ευκαιρία μόνοι τους. Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης απόψε λοιπόν, γιατί θα μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ