Πίστη στις ελληνικές ομάδες!

Πίστη στις ελληνικές ομάδες!

Άρης και Ατρόμητος πρέπει να πάρουν την πρόκριση για πολλούς λόγους, οπότε εμείς θα τις στηρίξουμε και για τη νίκη.

Ημέρα Europa League η αποψινή με ένα κουπόνι τεράστιο και γεμάτο «δωράκια», όμως αντικειμενικά θα στηρίξουμε τις ελληνικές ομάδες. Δεν γίνεται αλλιώς εξάλλου, τόσο για την Ελλάδα και το μέλλον της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και διότι θέλουμε δούμε και τους πέντε εκπροσώπους μας να παίζουν μέχρι τον Δεκέμβρη. Τουλάχιστον.

Μετά τη χθεσινή επιτυχία της στήλης στα προκριματικά του Champions League και τους τέσσερις άσους, που ήρθαν σχετικά εύκολα, θα ποντάρουμε σε μόλις δύο ματς.

Αρχικά ο Άρης αντιμετωπίζει στην Κύπρο την ΑΕ Λεμεσού στη ρεβάνς του 0-0 στο Βικελίδης και θέλει ξεκάθαρα την πρόκριση. Αυτή θα έρθει ακόμα και με ισοπαλία με σκορ, όμως πιστεύουμε ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα πάρει το διπλό. Είναι καλύτερη ομάδα, το απέδειξε και στη Θεσσαλονίκη, όπου έλειψε μόνο το γκολ.

Το διπλό προσφέρεται περίπου στο 2.25-2.30 και δεν γίνεται να μην ποντάρεις, με τους κίτρινους να έχουν την ομάδα να στηρίξουν τη νίκη. Από την άλλη ο Ατρόμητος υποδέχεται την Ντουνάισκα Στρέντα στο Περιστέρι και με παρακαταθήκη το 2-1 του πρώτου ματς είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

Οι Περιστεριώτες όμως θα παρουσιαστούν σοβαροί ειδικά μετά τα παθήματα τις προηγούμενες χρονιές. Άσος λοιπόν και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να προσφέρεται σε απόδοση περίπου στο 2.05 και αντικειμενικά όπως απέδειξε και στο πρώτο ματς να είναι σαφώς καλύτερη ομάδα. Συνολική απόδοση λοιπόν 4.70 δίνουν οι ελληνικές ομάδες σε μια δυάδα που… πληρώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ