Οδηγός «επικοινωνίας»… για διευθυντές επικοινωνίας

Οδηγός «επικοινωνίας»… για διευθυντές επικοινωνίας

«Ντεφορμέ» ο Δούκας. Και με κείμενο 1000 λέξεων στο facebook που ο Giorgis θέλει μια εβδομάδα για να το μεταφράσει. Αφού…

Το ξεκαθαρίζω εκ προϊμίου. Αν και εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος γενικώς δεν γουστάρω ούτε τα άντερα μου, παραδόξως νιώθω μια συμπάθεια για τον Λευτέρη Δούκα. Όχι βέβαια για «κλισέ» και «μπούρδες» του στιλ «ήμασταν συνάδελφοι κλπ», αλλά γιατί κάθε φορά που διάβαζα κανά άρθρο του εδώ στο 10 ένιωθα ταξιδιώτης μέσα στον χρόνο.

Απευθείας στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Τότε που τέτοια εποχή αναστέναζαν τα τραπέζια στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης από τις «άπλες» των Υπουργών.

Τότε που η ΠΑΟΚάρα τερμάτιζε έβδομη γιατί το «βρώμικο κατεστημένο» της Αθήνας και τα κέντρα εξουσίας δεν την ήθελαν στα πόδια του.

Τουλάχιστον σαράντα πρωταθλήματα έχουν κλέψει οι «κάτω» από τον Δικέφαλο. Δεκαπέντε την δεκαετία του ΄80. Και τα υπόλοιπα μέχρι σήμερα!

Ακόμη και αυτό που πήρε η «αήττητη αρμάδα» του Giorgis κόντρα σε όλους και όλα, ουσιαστικά κλεμμένο είναι. Γιατί; Αφού…

Για να μην μιλήσω για τα clampions league και τα uefamafia.

Ωραίος ο Δούκας εδώ στο «10». Και την πλάκα του έκανε, και την πλάκα του δεχότανε. Τόσο καλά, που ο αγαπημένος αναγνώστης του site, ο Giorgis του πρότεινε να το πάνε περιοδεία.

Γιατί να τα γράφει στους «κάτω». Ας τα γράφει σαν διευθυντής επικοινωνίας. Ποιον να έβαζε άλλωστε ο «πεφωτισμένος» γιος; Τον «Λαλάκη» και τη μπάντα του; Αυτοί ούτε «νιώθουν», ούτε καταλαβαίνουν: Αν ήταν για το γυναικείο μπάσκετ, μάλιστα. Αυθεντίες. Με το ποδόσφαιρο όμως λίγα πράγματα. Ως καθόλου.

Άλλα τα χόμπι των… χόμπιτ.

Απαραίτητη σημείωση: Χρυσό παιδί ο Giorgis. Ψυχούλα που λένε. Και κυρίως; Καθόλου παράξενος. Έχει όραμα για τον αήττητο ΠΑΟΚ. Και θέλει αυτό το όραμα να το επικοινωνούν σωστά. Πως θα τα έλεγε ρε παιδί μου αυτός στα Ρωσικά; Ε, κάποιος να τα λέει και να τα γράφει στα Ελληνικά. Παιχνιδάκι!

Ναι, όπως στα λέω αναγνώστη μου. Μεροκάματο του τρόμου. Κορόιδο ήταν ο Κυριάκος Κυριάκος που αμόλησε τον αετό και πήγε στην αγκαλιά της Φώφης, στο κοσμαγάπητο ΚΙΝΑΛ; Όλα τα σκέφτηκε. Να μπαρκάρει. Να γίνει ανθρακωρύχος. Ακόμη και εκπομπή στο OPEN θα δέχονταν να κάνει ο μέγας Κυρ-Κυρ για να γλιτώσει από τον γιο του μπαμπά.

Έγινε λοιπόν ο Λευτέρης «προστάτης οικογενείας». Τιμωρός της αδικίας σαν τον Ζορό. Αλλά μάλλον θέλει τον χρόνο του. Θέλει προπόνηση. Να καταλάβει τα συστήματα του Αμπέλ.

Εδώ δεν είναι η περιοχή του Ατρομήτου που ο Κρέσπο και ο Βαρέλα πηδάνε μόνοι τους στα φάουλ, μέχρι να πιαστούν τα πόδια τους. Ούτε έχει απέναντι τερματοφύλακες που ο ένας μετά τον άλλο παθαίνουν γρίπη των… πτηνών.

Εδώ θέλει επιχειρήματα.

Σήμερα έδειξε πως δεν το ευχαριστιέται. Τουλάχιστον «ντεφορμέ» για έναν Δούκα η ανάρτηση στο facebook ως απάντηση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Γιατί τι είπαν Λευτέρη οι «κάτω»; Πως το Σαββιδέικο ανήμερα του ματς με τον Ατρόμητο είπε να πιάσει από την γραβάτα τον διαιτητή Τζοβάρα φτιάχνοντας μια ιστορία για το VAR του Ολυμπιακός-Τρίπολη. Και το έκανε… βάζοντας την Σουλούκου στο VAN του VAR. Αυτού που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος αλλά που για κάποιο λόγο ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι το έφερε ο Σαββίδης. Και βέβαια που το ίδιο πιστεύουν και οι διαιτητές που κάθονται εντός του.

Και τι λες εσύ για όλο αυτό; Μέσα σε ένα σύντομο μήνυμα 1000 λέξεων, πως διαβάζοντας το ρεπορτάζ δεν βλέπεις… επιστημονική φαντασία. «Δεν αποτελεί σενάριο του ΜΜΕ που το έφερε στη δημοσιότητα» αναφέρεις. Κρατάς βεβαίως μια πισινή του στιλ «οποιαδήποτε ένσταση είναι καλοδεχούμενη» γιατί δεν είσαι χθεσινός αλλά δεν ενθουσιάζεις και όλας.

Και όμως ξέρεις ότι τα παιδιά του VAR είναι εντάξει. «Δικά μας και αυτά». Για την ΠΑΟΚάρα θα έκαναν τα πάντα. Ειδικά μια καταγγελία για την παρουσία της Σουλούκου στο δικό τους van. Με.. αλεξίπτωτο θα έπεφτε ο Γραμμένος, αν έπαιρνε τέτοιο μαντάτο.

Γιατί το κουράζεις λοιπόν. Και κουράζεις και εμάς αδίκως; Άστο στο φλου. Πες «αφού» να τελειώνουμε.

Να το καταλάβει και ο Giorgis που ακόμη μεταφράζει στο google translate.

ΥΓ. Α και κάτι ακόμη. Στον επίλογο χάνεις και το συναίσθημα: «Κλείνοντας να εκφράσω την απόλυτη κατανόηση για την ενόχληση του επίδοξου μιντιακού μονάρχη κάθε φορά που ακούει κάποια διαφορετική νότα, από εκείνες που παράγουν συγχρονισμένα οι υπόλοιπες ορχήστρες. Έχουν απομείνει κάποια ΜΜΕ που δεν του ανήκουν, δεν ελέγχονται από εκείνον ή δεν είναι της επιρροής του, όπως τα περισσότερα στη χώρα» λες. Για τον Μαρινάκη.

Άκουσες τίποτε ότι πουλάει ο Σαββίδης τα δικά του;

Αν ξέρεις κάτι ενημέρωσε μας. Ενδιαφέρει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ