Αποκάλυψη: Ο Αστέρας Τρίπολης κρατάει Μπόρχα Χιμένεθ!

Αποκάλυψη: Ο Αστέρας Τρίπολης κρατάει Μπόρχα Χιμένεθ!

To10.gr αποκαλύπτει ότι στον Αστέρα Τρίπολης, παρά την αντίθετη άποψη των ποδοσφαιριστών, αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον Μπόρχα Χιμένεθ.

Οι σχέσεις του με τους ξένους ποδοσφαιριστές κάκιστες. Οι κινήσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα τραγικές. Το διάβασμα των αντιπάλων ελλιπές. Οι προπονήσεις του μέτριες. Τα αποτελέσματα άσχημα. Παρ’ όλα αυτά ο Μπόρχα Χιμένεθ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Γιάννη Καϋμενάκη και συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα αποδυτήρια.

Τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν για την αλλαγή σελίδας με τον Γιάννη Πετράκη να αποτελεί το φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και ο Κρητικός θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη. Εκτός κι αν τον… προλάβει άλλη ομάδα, κάτι καθόλου απίθανο.

Στην Αρκαδία αποφάσισαν να δώσουν λίγη ακόμα πίστωση χρόνου στον 34χρονο Ισπανό τεχνικό. Η επόμενη τετράδα αγώνων μέχρι τη νέα διακοπή ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας θα κρίνει το μέλλον του. Και μιλάμε για πραγματικά ντέρμπι… σωτηρίας. Με τον ουραγό Πανιώνιο, τις Λαμία και Παναιτωλικό, που βρίσκονται επίσης στα τάρταρα και τελευταίο ματς με τον Αρη. Όλα θα έχουν κριθεί όμως στην τριάδα που σας προαναφέραμε.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ προωθεί σε προκλητικό βαθμό τους συμπατριώτες του, δεν… βλέπει τους Ελληνες (Κώτσιρας και Πασαλίδης εκτός 18αδας με ΠΑΟΚ, χωρίς να έχουν πρόβλημα), ενώ η σχέση του με τους Αργεντινούς είναι επίσης προβληματική. Οι παίκτες έχουν στείλει το μήνυμα τους στην διοίκηση ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν με τον Ισπανό, αλλά αυτός επιβιώνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ