Φάνης Τζανδάρης: Ο επόμενος «πράσινος» στόχος του Πανιωνίου

Φάνης Τζανδάρης: Ο επόμενος «πράσινος» στόχος του Πανιωνίου

Ο Τζανδάρης είναι στους... κομμένους του Δώνη, δεν πρόκειται να παίξει ξανά στον Παναθηναϊκό και στον Πανιώνιο σκέφτονται να κάνουν κίνηση για τον Γενάρη.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε τον περασμένο Αύγουστο το δρομολόγιο Κορωπί – Νέα Σμνύρνη, πηγαίνοντας με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο. Τότε οι Νεοσμυρνιώτες είχαν ζητήσει και τον Καμπετσή, θέλοντας να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε αρνηθεί.

Θυμίζουμε πως ο Πανιώνιος λόγω των περιορισμών δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές άνω των 23 ετών γι’ αυτό και αναζητούσε λύσεις πιτσιρικάδων που θα τον βοηθούσαν. Ο Εμμανουηλίδης δεν έχει βοηθήσει ακόμα, αφού ένα θέμα τραυματισμού τον έχει ταλαιπωρήσει, ωστόσο στην Πλατεία περιμένουν τον μικρό να επανέλθει και να δώσει πράγματα.

Ταυτόχρονα κάνουν και τις πρώτες σκέψεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον ερχόμενο Ιανουάριο. Όση ενίσχυση τους επιτρέπεται τέλος πάντων, αφού και εκεί περιορισμούς θα έχουν. Και κοιτάζουν και πάλι προς… Κορωπί μεριά, βλέποντας πως ο Δώνης έχει αρκετούς παίκτες που δεν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσει ποτέ.

Ένας απ’ αυτούς, ο Φάνης Τζανδάρης, παιδί γνώριμα στα κυανέρυθρα στέκια αφού είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο για ένα εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού τότε από τον Ολυμπιακό. Και έχει συμπάθειες εντός ομάδας και λόγω της αγωνιστικής του παρουσίας και λόγω του χαρακτήρα του. Ένα παιδί – μάλαμα, που δεν προκαλεί το παραμικρό πρόβλημα. Και που θέλει να αναγεννήσει την καριέρα του, να πάει κάπου που θα του δώσουν χώρο και χρόνο.

Το πρόβλημα είναι πως ο Πανιώνιος έχει το δικαίωμα να κάνει μονάχα μία μεταγραφή άνω των 23 ετών τον Γενάρη. Κι εδώ τίθεται θέμα προτεραιοτήτων. Θα επιλέξει να πάει σε μια επιλογή στον άξονα; Αν το κάνει, τότε θα αναζητήσει τη φόρμουλα με τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε πως ο Τζανδάρης μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο. Άρα ο Παναθηναϊκός δε θα έχει αξιώσεις για τον παίκτη. Μέχρι και… χάρη θα του κάνουν αν βρεθεί ομάδα να τον πάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ